03 відтінок | Новий лайнер для брів
Bless Beauty Micro Brow Liner
Бренд Bless Beauty мене щоразу вражає якістю, а цього разу здивував ще й оформленням. Ви тільки подивіться на цей роздвоєний пензлик, я такого раніше не зустрічала.
Даний лайнер новинка бренду, він розроблений спеціально для максимально точного промальовування брів. Формула у лайнера водостійка, і я в цьому впевнилась вже з першого свотчу. З руки він відмився тільки двофазною міцелярною водою.
На обличчі лайнер фіксується також міцно, але не настільки залізобетонно як на руці, через мою комбіновану шкіру + попередньо нанесений тональний. Стійкість чудова, протягом дня все на місці.
Використання
Всередині лайнера є кулька, потрібно спочатку його струснути. Пензлик гарно просочується рідиною, малює добре.
До нього звичайно потрібно звикнути, декілька раз спробувати, потренуватись. І по факту, малювати ним дуже просто, я собі на руці намалювала брову легкими штрихами за декілька секунд. І виглядає ця "брова" навіть на руці дуже симпатично.
Собі я точково промальовую штрихи, проходжусь від початку брови і активніше наношу на кінчику, там у мене менше волосків. Малюю по ходу росту власних брів. Мені результат дуже подобається, особливо у фінішному варіанті, коли брови зафіксовані гелем. Єдине, трохи промахнулась з відтінком.
Відтінок 03 - холодний коричневий, а на собі бачу ще графітовий підтон, можливо так проявляється колір саме на моїй шкірі. Для мене він наразі трохи затемний, по свотчах бачу, що 02 відтінок трохи світліший, можливо потрібно було обрати його.
03 відтінок, на мою думку, підійде дівчатам з темно-русим кольором волосся і брюнеткам з холодним підтоном.
Пакування
Пакування і дизайн дуже естетичні, мені подобається, що лайнер упакований в коробку, а ще він зручної ергономічної форми, завдяки вигнутим лініям ідеально лягає в руку та не висковзує.
Відео огляд
Додаю коротенький огляд😊
Коментарі (0)