alena.rosee

Покупочки Тижня

Покупочки Тижня

Я не хочу косметичної дієти , але зараз обираю товари більш обдумано , авжеж є такі не дуже потрібні, але прикольні штучки які хочеться мати для настрою )))

Я це називаю побутовим замовленням косметики 😁 бо цікавого мало , а все потрібне )))

• Сто років не купляла бренд Ziaja , ось згадала про нього, якраз треба нова інтимка
  • Eveline , також давно нічого не брала , Тонік з різними кислотами , схожий на Bielenda кислотний
  • Ще тонік , тільки з вітаміном С 🍊
  • Мило Dove Silk , взяла дві запаски , побачила таке у Zirka_D. , класне мило , дякую люба за рекомендацію 💕
  • двухфазка Ziaja вже спробувала, гарно змиває стійкий макіяж
  • дезік Dove - не бачила таких тревел форматів , смішний 🤭

Трошки декоративки😁 ну і Токобо 😁

Семплики хай будуть , про гель я писала допис , а молочко цікаво спробувати )))

Тінт бальзам Ессенс гарний дизайн, там всередині зірочка )))

Не змогла не придбати олівець з нової колекції Ламель )

Стрічка для макіяжу ГлемБі, таким не користуюсь зазвичай на повсякдень, але цікаво як ця липне))))

Про Lush я тут пишу рідко, бо мало хто читає , але моя любов до бренда вічна 🤭 вже років 15 чи більше )))

В цей раз я взяла саме необхідне , бо ціни виросли (((

• Заміна минулорічному , маска желе для губ Фея - найкраще для мене і улюблене , минулорічна баночка вже у викидушках. Нереально пахне та гарний ефект .
  • Скраб для губ завжди беру якийсь лімітований , тут в мене зефірні вишні
  • Плитка для тіла з CBD 25mg, не знаю як , але воно працює 🌿
  • Мило Інтергалактика - в дописі про ванну я розтоплюю бомбочку інтергалактика , а ось мило в гель для душа люблю за дивний аромат )))
  • Гель для душу Фініки - найкраще та улюблене , аромат фінікового сиропу і такий же натуральний склад .

Я люблю бренд Джу , але перестала брати флакони , тепер беру міні : це зручно та можна носити з собою в сумочці ))

Тут базові аромати : Not a perfume , Lady Vengeance та відносно новий (але вже не новий) Juliette 🍒

Такі покупки 🤩 якщо про щось цікаво дізнатись більше - напишіть 🫧

13 січня, 2025
alena.rosee
13 січня, 2025