PILIRINA 💛💙

Зимова трійця для сухої шкіри від LUM

Насправді, зізнаюся, на початку тестування трохи скептично віднеслися до цієї косметики, але коли спробувала засоби для волосся - то просто впала. Щиро. Дуже сподобалися.

Вони настільки задовольнили потреби мого сухого, пористого, неслухняного волосся, що я буквально за місяць все на себе вилила і вимазала. Знаєте, буває коли допадешся до якогось косметосу, що подобається - відлипнути не можеш.

Але зараз мова не про волосся, а про обличчя. Деякі засоби мені дуже сподобались, а деякі - просто базові.

Взагалі-то це не зовсім трійця, бо набором можна придбати 4 повноформатних продукта. Про заспокійливий тонік вже писала окремий пост, він мені дуже сподобався:

https://club.makeup.com.ua/post/61486/

Інші базові продукти добиваю до кінця. Тож, судіть самі.

💦 Гідрофільне масло для обличчя LUM

Обʼєм тут невеликий - всього 80 мл, але це навіть не мінус. Просто зрозуміла, що хочу ще…

Спочатку я якось трохи скептично віднеслася до цього продукту - ну гідрофілка як гідрофілка, чим вона може бути якось особливою?

Консистенція, по факту, така ж як у всіх. Хоча у перевагах бачу активи у вигляді набору олій: мигдальноі, абрикосової, жожоба та макадамії. Тут хороший натуральний склад.

Але у процесі першого використання мені дуже сподобався аромат. Зазвичай, погодьтеся, аромати у подібних засобів не дуже. Тут - прям дуже приємний.

І що важливо - це виявився суперовий розчинник не тільки косметосу та сонцезахисних продуктів, а й фломастерів на дитячих руках! Мами зрозуміють 👌

Мені на День народження Кузя Ю-а подарувала крутезний набір, де був суперстійкий лайнер від Artdeco. Якість та стійкість тут реально топові! Тримається як прибитий, не сльозить, але змити важко. Це мій улюбленець, яким користуюся щодня, бо стрілки на очах у школі так і не навчилася малювати, тож ця гідрофілка прийшла мені на допомогу.

Знаю, що наносити на очі її не можна, але я пішла всупереч застереженням. На щастя, поганого нічого не сталося, алергії вона не викликала, а головне - круто змила лайнер з першого разу в нуль 🤷‍♀️ Декоративну косметику змиває розкішно! Спонж із тоніком, навіть якщо я заштукатурю себе як Мерилін Менсон, чистий.

Єдине, що мені не дуже сподобалося - надто просте і скромне пакування, бо у інших продуктів LUM воно розкішно виглядає у порівнянні, але тут є зручний дозатор, який не плюється і з нього не виливається рідина. Плюс до всього я коли іхала у далеку подорож легко закинула це масло до своєї косметички. Продукт прийшов на тестування, виконує свої функції відмінно, тож не мені вирішувати щодо візуалізації. Моя думка субʼєктивна. Для таких як я - це зручний формат, який не розтікся по сумці і виконує всі свої обіцянки. Поки це одна з кращих гідрофілок, які я пробувала.

💦 Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою для сухої шкіри LUM

Моя фаворитка у зимовий період.

Користуюся нею як другим етапом очищення у щоденному ритуалі вмивання або ж вранці.

Формула йде без sls/sles, парабенів, важливо - без спирту!

Вона невагома як хмаринка, якісно доочищує шкіру, не викликає висипань, має приємний аромат. А що ще потрібно?

Що мені найбільше подобається? Витрата! Вона просто мінімальна.

Буквально крапелька засобу при зіткненні зі шкірою перетворюється на величезну повітряну шапку піни.

Обсягу 150 мл мені вистачить точно більше, ніж на півроку, навіть при щоденному застосуванні двічі на день. Шкіра після використання матова, але не стянена.

І, взагалі, вона естетично виглядає, погодьтеся?

Взагалі я люблю такий формат, то за це вона мені вже подобається.

💦 Ліфтинг-сироватка LUM

Знаєте чому вона без кришки? Я настільки активно нею користувалася останні 2 місяці, що брала її навіть із собою у далекі поїздки і кришка десь загубилася.

Але якщо говорити про функціонал, то я ним дуже задоволена.

Це той засіб до якого щоденно тягнеться рука.

Тут формула має активні інгредієнти: алантоїн, ваніль, гіалуронова кислота, кава, колаген, кофеїн, олія арганії, троянда, ферулова кислота.

Якщо ви звернули на ваніль у складі, то не дарма, бо мені це теж стало цікаво що ж тут робить гурманіка. Як виявляється, окрім приємного аромату цей натуральний інгредієнт забезпечує глибоке зволоження та живлення. У складі він стоїть на другому місці.

За що люблю цю сироватку?

✔️ Надлегка, просто фантастична консистенція, яка миттєво поглинається шкірою

✔️ Приємний, легкий, не набридливий аромат

✔️Дійсно гарно зволожує та живить мою шкіру взимку. Іноді навіть кремом її закривати не хочеться, але треба грати зі своєю шкірою за правилами

✔️ Не конфліктує з моіми скляночками-баночками, бо за останні два місяці я багато їх випробувала.

✔️ Економно розходується. Як бачите, у мене розійшлася 1/3 за два місяці.

Загалом, сироватка сподобалася. Інʼєкційних чудес вона, звісно, не робить, але приємна у використанні і тут та текстура, яка мені підходить для щоденного догляду, бо шкіра з комбі стає сухою.

Як основа для щоденної рутини - чудова альтернатива аналогам з піпетками. Лайк!

Загалом, якщо підсумовувати, то засоби від LUM мені подобаються 🫶

Вони базові, мають багато активів, безсиліконові основи. Звісно, от прям чудес зі шкірою як у Бенджаміна Баттона чекати не варто. Це всього лиш косметика, але якщо зібрати засоби докупи, а не використовувати моно, вони дійно помітно працюють на моїй втомленій шкірі. Мені сподобалися засоби. Цей бренд лишив тільки позитивні емоції від використання.

13 січня, 2025
PILIRINA 💛💙
13 січня, 2025