Avenue des parfums Night Bangkok
Парфум такий же загадковий, як сама назва
Недавно відкрила для себе український бренд нішевої парфумерії. Ті парфуми, які я маю, зарекомендували себе чудово. Я їх люблю і користуюся з задоволенням. І тепер вирішила порадувати ще й чоловіка.
Що собою являє Night Bangkok?
Парфуми такі ж цікаві, як і назва. В них досить гурманна піраміда, яка по-різному звучить протягом дня.
Початкові ноти: апельсин, грейпфрут
Ноти серця: кремінь, пеларгонія, перець
Кінцеві ноти: бензоїн, ветивер, кедр, пачулі.
Спочатку звучать цитрусові ноти, відчувається свіжість, ніби після теплого дощу. Потім аромат змінюється насиченим запахом...тут вступає перець в роль. А в кінці відчувається деревинно- шипровий шлейф. Він звучить найдовше. А ще, на тілі він відчувається зовсім по-іншому, ніж на одязі.
Тепер я розумію, чому така назва. Понюхавши ці парфуми, якраз ідеально вимальовується картинка нічного мегаполісу. І чомусь мені уявляється теплий дощ, мокрий асфальт, мотоцикл і шкіряна куртка.
А ще, цей аромат ніби особливий, я не можу його сплутати з іншими парфумами чоловіка. Впізнаю будь-де. Бо такого звучання раніше не зустрічала.
Парфуми чоловіку дуже сподобались. Хоч я й переживала, бо йому важко "вгодити". Зараз, коли холодно, він ними користується з задоволенням. Вони стійкі і я їх відчуваю на ньому протягом дня.
Тому ще раз переконалася, що це класні парфуми за доступну ціну🌸
Коментарі (0)