Rare Beauty by Selena Gomez Soft Pinch Luminous Powder Blush, Cheer
В мене було 19 сухих рум'ян. Звучить багато і нових не збиралась купувати, але знижка в -50% і неймовірно позитивні відгуки наказали купити рум'яна від Rare Beauty.
Пакування таке ж як і у хайлайтера, але пластик матовий. Форма наче у перлинки, і в середині зручне дзеркальце. Красиво, нічого й додати.
Колір я довго не вибирала. Просто взяла найсвітліший відтінок. Він виявився неймовірно гарним. Це тепло-рожевий колір зі світло-рожевим і трохи блакитним переливом. Дуже цікаво. Щось схоже на цю формулу не маю, хоча в колекції є безліч сатинових рум'ян, вони абсолютно не так сяють.
В нанесені все чудово. Пробувала різними пензликами й на вологому тоні й на сухому - завжди ідеальний результат. Легко розтушовуються і не потребують додаткового хайлайту. Щічки наче наливні яблучка, такі об'ємні та виділені.
Але я знайшла два нюанси на які треба звернути увагу:
- Рум'яна пігментовані, краще обирати пухнасті пензлики. З пласкими формами ефект на щоках стає надто яскравим.
- Специфічний колір. Так він здається повсякденним, але не під всі макіяжі пасує. Можливо влітку, коли я буду використовувати теплу гаму ці рум'яна матимуть кращий вигляд. Поки ж я детально продумую образ, а особливо які тіні та помаду використати з цим кольором.
Підсумовуємо. Це правда класні рум'яна, не просто так їх всі обожнюють. Мені також вони сподобались, це щось незвичне та унікальне в колекції. Думаю на літо відтінок Cheer буде ідеальним. Тому відкладаю його не теплу пору року і замовляю собі ще пухнастого пензлика.
Коментарі (0)