Mixtura Cuticule Balm Honey
Бальзам-віск для доглянутого манікюру
Я завжди хотіла спробувати віск для нігтів, щоб досягнути більш тривалого блиску, особливо, коли не користуюся лаком. Бальзам Mixtura та м'який баф - це просто знахідка для догляду за кутикулою та нігтями, якщо ви прихильниця необрізного манікюру. Завдяки використанню бальзаму, можна сміливо переходити на манікюр без покриття, мені дуже подобається цей тренд, тим паче з таким віском, це легко, гарно та 100% не шкодить нігтям!
Я познайомилася з такою знахідкою для манкіюру, завдяки Женя @khoroshaeva , дякую тобі, за подарунок та знайомство з українським брендом 🩷
Паковання - баночка з гвинтовою кришкою, об'єм 10 мл. Її зручно зберігати будь-де, у торбинці з манікюрними інструментами, на поличці ванної. При нинішній температурі я не помічаю змін текстури засобу
Склад - Beeswax, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Lecithin, Sunflower seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Citrus Limon Fruit Oil, Citrus Auranm basilicum) Essential Oil, Ylang Ylang (Cananga odorata) Essential Oil
Як бачите, склад дуже класний та корисний, бджолиний віск та різноманітні олії.
Консистенція - щільна, як віск чи брусочок масла какао, при контакті з пальцями стає маслянистим.
Я так і набираю, просто пальцем, круговими руховими вбираю цю маслянистість і переношу далі на нігті, кутикулу та бічні валики
Аромат - майже не відчутний, лише, як принюхатися до баночки присутні ноти ефірних олій
Витрата - бальзам дуже економний, його вистачить надовго, навіть при щоденному використанні по декілька разів. Це не олійка у флаконі, де можна набрати зайвого, або ж, з часом пензлик просто не дістає до залишків олії. Тут можна використати усе наповнення баночки
На фото - мій повсякденний манікюр, покриття роблю під настрій, звичайні лаки нюдових відтінків чи прозорий, але завжди на таку мінімальну довжину.
Я вже давно роблю лише необрізний манікюр, пом'якшую кутикулу ремувером NUB (мій відгук 👉🏼 https://club.makeup.com.ua/post/42863/) , очищую апельсиновою паличкою, знімаю довжину пилками, бокові валики й торці нігтів обробляю бафом чи керамічною пилкою Zauber.
Бальзам -віск Mixtura я використовую для догляду на ніч, а також, як допоможній засіб при поліруванні нігтів та валиків бафом.
Завдяки цьому валики не грубіють, на них немає сухих задирок, кутикула абсолютна не помітна, а нігті сяючі і без лаку.
І плюс, таку процедуру полірування й обробки з бафом та бальзамом Mixtura можна робити під перегляд фільму та серіалу 🤗
Щиро раджу бальзам-віск Mixtura усім прихильницям домашнього манікюру, це дуже ефективний та економний засіб 🩷
Коментарі (0)