Ксенія 💫

Туш, яка улюблена багатьма. В чому її унікальність.

Мої вітання!

Тушей багато не буває 😀. Це напевно єдиний предмет у косметичці, який має кожна з нас однозначно).

Сьогодні розповім про Estee Lauder Sumptuous Extreme, Lash Multiplying Volume Mascara.

В мене міні формат, який дуже зручний і вдалий.

Мініверсія має об'єм 2,8 мл.(повнорозмір 8 мл)

Відтінок : 01 extreme black.

Щіточка класична. Не силіконова. Розмір доречі щіточки такий же, як і у повній версії. Менший лише об'єм продукту. Тому ви можете відразу зрозуміти це ваше або ні.

Ворсинки розміщені однаково по спіралі на вдалій відстані.

Закцентую також увагу і на розмірі щіточки даної туші, бо в порівнянні з іншими може здатися, що від Estee Lauder завелика. А для когось це все ж має значення. Я користуюся силіконовими, класичних давно не було, тож порівнюю з ними.

Для порівняння взяла максимально відомі продукти для очей, які в мене є. Це :

●Maybelline New York Lash Sensational Sky High

●Maybelline New York Lash Sensational

●L'Oreal Paris Mascara Bambi Oversized Eye

●Eveline Cosmetics Extension Volume Professional False Definition&Deep Carbon Mascara

В порівнянні з цими щіточками EL здається гіганською просто 😅, але можу запевнити вона надзвичайно зручна - профарбовує у кутиках, повіку не вимазує, не подразнює око.

Можливо, для маленьких очок ☺️або глибокопосажених вона все ж буде не досить зручною.

Консистенція туші від початку і на протязі усього використання однакова. Їй не потрібен час ні відлежатись, ні підсохнути, ні ще чогось.. вона фарбує відразу так як треба. Розподіляється без комочків та залипань.

В чому особливість цієї туші.

Це пігмент. Насичений пігмент, який профарбовує відразу максимально.

Під будь-яким кутом якби ви не поглянули на свої пофарбовані вії, вони будуть після 1 нанесення повністю пофарбовані (з усіх сторін, так би мовити).

Для світленьких дівчаток це особливо важливо, бо ми нашаровуємо туш, щоб вії "непросвічували".

Мої вії світлі, на перший погляд коротенькі, бо кінчики взагалі невидимі. Середньої густоти. Не жорсткі. Але коли нанести туш, їх стає наче в 2 рази більше і довші.

Всі фото виконані в 1 нашарування легким помахом що називається.

Туш додає об'єму від самих коренів вій, наче з'являються невидимі ворсинки.

Відмінно профарбовує в 1 нанесення, помітно з'являється довжина. Якщо у вас від природи довгі вії, ця туш неймовірно їх підкреслить 😍 подовжить та надасть товщини.

Мені вистачає не дублювати її, бо з більш насиченим кольором уже дисонанс по зовнішності.

Гарно прокручує війки. Ні, не завиває, а трошки підіймає їх.

Нижні вії може зробити не гірше верхніх 😁.

Дуже важлива штука для мене це те, що з нею не треба сидіти вимальовувати щось. Вона працює відмінно!

Туш в мене витримує 7-8годин. Не відпечатується, не осипається напротязі дня. Кола панди не створює. С плином більшого часу може зовсім трошки осипатися, незначна частка.

Демакіяж не скажу що легкий - водою, молочком не змити. Просто міцелярною водою на раз-два в мене не виходить, як і з іншими тушами. Тому, щоб не мучати свої очі, я знімаю гідрофільним засобом.

Цим пробником я вже користуюся більше 2-х місяців і туш не змінила текстури своєї. І закінчуватися ще не збирається. Мені подобається з нею створювати денний натуральний макіяж, хоча і насичений колір віям для вечора вона також може влаштувати. Я не проти б і повнорозмір мати 😉 цієї гарнюні.

Усім гарного дня.

З повагою, Ксенія ✨

14 січня, 2025
Ксенія 💫
14 січня, 2025