MAXIMOVA🌷

Туш для вій Bless Beauty

Туш для вій Bless Beauty

"Туш Lash Wings створена для тих, хто прагне ефекту довгих та виразних вій без зайвого обтяження" - ця характеристика стисло але точно описує дію туші.

Вона оформлена у класичній тубі в кольорі срібного металіку, кругла форма зручна у використанні, легко маніпулювати тримаючи її у руці, я люблю робити підкручуючі рухи профарбовуючі вії.

🖤Пензлик силіконовий у формі ялинки, не прогинається під час фарбування.

🖤Колір чорний, насичений.

🖤Формула стійка (я б сказала довостійка), чудово тримається протягом дня, не поплила від снігу/дощу, не осипається і не відбивається на верхній повіці.

🖤Водою не змивається, мені найкомфортніше розчиняти її двафазною міцелярною водою. Розчиняється вона не у чорну кляксу, а на малесенькі шматочки (крошки), тим самим не створюючи ефекту панди.

Туш для вій Bless Beauty
Туш для вій Bless Beauty
Туш для вій Bless Beauty
Туш для вій Bless Beauty

Величезний плюс, що туші не потрібно давати час розмалюватись. З першого ж використання вона чудово працює.

Перший шар дає ефект легких ніжних вій, перед нанесенням туші я завжди використовую керлер і цей завиток вона тримає, швидко фіксується.

Другий шар: туш добре нашаровується, створюється більший об'єм, яскравіший ефект, при цьому не утворюються комочки, вії не склеюються. Погляд стає більш відкритим та виразним.

Я в захваті! Моя оцінка 10 з 10!

- туш легка у використанні, до неї не потрібен якийсь особливий підхід, на моїх віях працює чудово

- обмежувач добре знімає залишки, завдяки цьому виходить профарбовувати вії чисто, практично не забруднюючи повіку (на фото, що ви бачите я повіку не підчищала)

- ефект мене влаштовує, я бачу подовження, легкий об'єм, відкритий погляд та хорошу фіксацію

- яскравий чорний колір

- доступна ціна

Додаю коротенький огляд на туш😊

14 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
14 січня, 2025