Туш для вій Bless Beauty
Lash Wings 4D Effect Mascara
"Туш Lash Wings створена для тих, хто прагне ефекту довгих та виразних вій без зайвого обтяження" - ця характеристика стисло але точно описує дію туші.
Вона оформлена у класичній тубі в кольорі срібного металіку, кругла форма зручна у використанні, легко маніпулювати тримаючи її у руці, я люблю робити підкручуючі рухи профарбовуючі вії.
🖤Пензлик силіконовий у формі ялинки, не прогинається під час фарбування.
🖤Колір чорний, насичений.
🖤Формула стійка (я б сказала довостійка), чудово тримається протягом дня, не поплила від снігу/дощу, не осипається і не відбивається на верхній повіці.
🖤Водою не змивається, мені найкомфортніше розчиняти її двафазною міцелярною водою. Розчиняється вона не у чорну кляксу, а на малесенькі шматочки (крошки), тим самим не створюючи ефекту панди.
Використання
Величезний плюс, що туші не потрібно давати час розмалюватись. З першого ж використання вона чудово працює.
Перший шар дає ефект легких ніжних вій, перед нанесенням туші я завжди використовую керлер і цей завиток вона тримає, швидко фіксується.
Другий шар: туш добре нашаровується, створюється більший об'єм, яскравіший ефект, при цьому не утворюються комочки, вії не склеюються. Погляд стає більш відкритим та виразним.
Результат та враження
Я в захваті! Моя оцінка 10 з 10!
- туш легка у використанні, до неї не потрібен якийсь особливий підхід, на моїх віях працює чудово
- обмежувач добре знімає залишки, завдяки цьому виходить профарбовуват и вії чисто, практично не забруднюючи повіку (на фото, що ви бачите я повіку не підчищала)
- ефект мене влаштовує, я бачу подовження, легкий об'єм, відкритий погляд та хорошу фіксацію
- яскравий чорний колір
- доступна ціна
Відео
Додаю коротенький огляд на туш😊
Коментарі (0)