Наталія С

Історія мого довгого волосся поки не спробувала каре :)))

Історія мого довгого волосся поки не спробувала каре :)))

Історія:

Протягом життя я мала довге волосся і завжди любила носити їх розпущеними. Я не робила нічого особливого, щоб доглядати за ними, лише регулярно мила та іноді з використанням кондиціонеру, проте волосся було здорове та блискуче.

COVID-19 -> квартира (змушенні залишатися вдома) -> постійно хвостик або косичка і миття рідше +-раз в 5 дні. Внаслідок чого моє довге волосся змінило свій звичний вигляд... призвело до пересушування волосся та нереальної ламкості. Мені здається моє волосся образилось і почало сипатися саме в тих місцях де я заплітала його.

Спочатку я намагалася врятувати волосся за допомогою різних засобів не за всі гроші світу, таких як філлери, маски, креми, сироватки тощо, але вони не принесли ніякого результату - тому не можу їх рекомендувати (Додала те що пригадала).

Насправді - посічене, пересушене волосся не врятувати(( нажаль(( але можна піклуватися про нього та спробувати його оживити поживними речовинами. Як саме? Дорогим домашнім доглядом (повторювати при кожному миттю голови) або салонними процедурами (тиждень-півтора присутній видимий ефект). Якщо цікаво можу розписати які салонні процедури робила.

Якщо вам так само шкода обрізати волосся як було мені, я дуже рекомендую маску: Lebel Proedit Home Bounce Fit + Treatment,

яка дійсно робить дива. Раптова рекомендація змінила моє волосся в найкращу сторону. Спочатку дуже боялась купляти - бо дорого але воно того варте! Я не можу прикласти фото до та після тому що пройшов час і моє волосся зараз це інша історія про яку я ще напишу. Проте я повертаюсь до цієї маски постійно і радію що знайшла її.

Якщо ви вже дочитали мій пост)) Щоб був кращий ефект від будь-якої маски:

  • Перед миттям обов'язково розчешіться.
  • Під час миття нанесіть маску на вологе волосся (НЕ мокре волосся - вода відштовхує маску)
  • Дуже обережно від кінчиків до верху пройдіться гребінцем для мокрого волосся. Таким чином маска краще розподіляється по всій волосині.

Сподіваюсь була корисною :)