Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation
Тональний крем - сироватка для обличчя
В подарунковому боксі я отримала засіб Max Factor Miracle Pure Skin Reset 2 In 1 Serum Foundation який поєднує властивості сироватки і тонального крему. А це означає, що цей засіб забезпечує не тільки покриття, але й догляд за шкірою.
Для мене це новий засіб. Зазвичай віддаю перевагу звичному тональному кремові. Але це поєднання мені здалося доволі цікавим.
Стильна пляшечка із важкого скла. Приємно тримати у руках. На туалетному столику виглядає не гірше за люкс. Оскільки засіб назвали тональної сироваткою, то й запакували його відповідно – як сироватку, тобто забезпечили флакон піпеткою. Для мене це не найзручніше і не практичне рішення.
З цієї піпетки засіб стікає і капає через свою рідку консистенцію, і спробувати донести її до обличчя, не заляпавши по шляху все навколо ще той квест. І до того ж мені не подобається, що брудниться шийка флакона. Краще все ж таки щоб був дозатор.
Консистенція досить рідка, як і більшість сироваток. До текстури ставлюся нейтрально. Тактильно схожий на дуже рідкий ВВ крем.
Аромат мені дуже сподобався. Він розкішний, приємний, косметичний, з гарними парфумованими нотками.
З відтінком нажаль мені не пощастило - 60-80 (light to medium). Для моєї світлої шкіри це надто затемний тон. Він підійде смаглявим від природи і вже добре засмаглим дівчатам. Але я все ж таки зробила макіяж, щоб оцінити покриття та стійкість.
Наноситься засіб легко, використовую вологий beauty блендер. Шкіра помітно вирівнюється. Перекриття середнє, наношу в один шар, тоді макіяж виглядає природньо. Мені дуже імпонують такі легкі та натуральні макіяжі. Пудру поверх не наношу - вона просто не потрібна, тональна сироватка сама по собі має цікавий фініш, напівматовий з атласним сяйвом зсередини. Не дивлячись на те, що відтінок не підійшов - шкіра виглядає красиво. Макіяж тримається цілий день. У другій половині дня може виникнути бажання ущільнити шар у Т-зоні. Вважаю це нормою.