Kate_Beauty

Гель-мус для очищення проблемної шкіри La Roche-Posay

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від гель-мусу для очищення проблемної шкіри La Roche-Posay💕

Гель-мус прозорий, консистенцію має не густу.
Аромат мені сподобався, адже він не сильний, косметично-мильний.
Гель при контакті з водою піниться середньо, не занадто сильно.
Також класно, що є різні об'єми гелю: 50ml, 200ml, 300ml та 400ml.

Склад: AQUA / WATER / EAU • SODIUM LAURETH SULFATE • PEG-8 • COCO-BETAINE • HEXYLENE GLYCOL • SODIUM CHLORIDE • PUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACT • ZINC PCA • PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE • SODIUM CITRATE • SODIUM HYDROXIDE • CAPRYLYL GLYCOL • CITRIC ACID • TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE • MALTODEXTRIN • PENTYLENE GLYCOL • TOCOPHEROL • SODIUM BENZOATE • PHENOXYETHANOL • PARFUM / FRAGRANCE.

Стосовно складу, то там є як і компоненти, що заспокоюють шкіру, так і не надто м'які компоненти, тож цей гель не всім може підійти. Проте, як власниця чутливої шкіри, можу зазначити, що у мене цей гель ніяких подразнень не викликав. А навпаки, допоміг побороти сильні висипання.

Після вмивання обличчя дуже класно очищене, аж ,,до скрипу". Помітила ще звуження пор та зникнення камедонів. Також завдяки гелю я вилікувала сильні висипання на підборідді, з якими довго боролась. Проте є й недолік, гель сильно стягує шкіру (у мене тип шкіри-комбінований). Тому гель я використовую лише у вечірній рутині, й після вмивання гелем я дуже добре зволожую шкіру.

Отже, гель мені сподобався, й якби він не стягував обличчя, був би для мене ідеальним, бо він значно покращив стан моєї шкіри.

14 січня, 2025
Kate_Beauty
14 січня, 2025