Парфумована вода Giorgio Armani My Way
Улюблені - до останьої крапельки
Закохалась у цей парфум з першого подиху, коли спробувала у тестері. Зараз от майже закінчіла флакон - залишилось пару крапель на 1 раз, які я зберегаю для якоїсь особливої події)
Сам флакон - як особливий вид мистецтва, лаконичний, стриманий, стильний та жиночний. Його так приємно тримати в руках та на косметисчному столику виглядає дуже естетично!
Початкова нота: Бергамот, Флердоранж
Нота серця: Індійська тубероза, Жасмин
Кінцева нота: Бурбонська ваніль, Білий мускус, Віргінський кедр
Giorgio Armani My Way заявлені як квітковий аромат, але я не можу викреслити якісь конкретні ноти. Вони мені дуже ягідні на старті, з впизнаваємою яскравою базою, яку неможливо переплутати ни з чим. Огортаюсь, красиво шлейфять, дуже ніжні, солодки та жіночні - завжди отрумую комплименти від оточуючих, коли їх використовую. Звісно, вони насичені та краще наносити пару дозувань, щоб не переборщити. На мій смак краще всього розкриваються у холодну пору року, бо для спекотної погоди дуже важки, тож використовую їх восені та на початку весни. Стійкість дуже гарна, на одязі та з волосся відчуваються декілька днів. Навіть просто на шкірі гарно тримаються, хоча зазвичай на мені зі шкіри більшість парфумів дуже швидко злітають.
Дуже хочу придбати флакон-наповнювач, бо сама ідея мені дуже подобається і це нормально так економить бюджет, щоб кожен раз не купляти та не викидати після закінчення такий красивий флакон з парфума.
Коментарі (0)