Ксенія 💫

Об'ємні, подовжені вії серед бюджету? Так!

Об'ємні, подовжені вії серед бюджету? Так!

Вітаю, красуне 🌸!

Якщо тут https://club.makeup.com.ua/post/63025/

я розповідала про люкс, то сьогодні про туш вартістю 100 грн ( і менше 😉).

Туші від Eveline я люблю. Досить довгий час (років 4) я користувалася їх однією і теж бюджетною Cosmetics Big Volume Lash Natural Bio Formula Mascara, потім з'явилася найвідоміша їх Вар'єте Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara і була також з улюблених.

Я вирішила спробувати щось нове для себе з асортименту і придбала Cosmetics Extension Volume Professional False Definition&Deep Carbon Mascara.

Скажу відразу, що мені напевно пощастило і туш прийшла такою як повинна бути гарна туш. Бо у відгуках я зрозуміла, що це, нажаль, лотерея 😔.

Отже, до продукту. Об'єм 10 мл.

Такого об'єму зазвичай вистачає на 3 місяці використання кожного дня.

Що мені імпонує в тушах від Eveline - вони не скупляться на об'ємі (начебто немає у них по 6-7 мл).

Коротко пройдусь по "дизайну" - мені не подобається. На чорному фоні купа різнобарв'я, різний шрифт, сама назва дуже довга, розкидано інформацію по всьому футляру. Мені не хочеться навіть читати все, що там вказано, бо дуже збиває.

Але варто також зазначити, що пакування по якості ідеальне просто: нічого не облазить, не стирається напротязі довгого часу та знаходження її в косметичці серед інших продуктів.

На цьому неприємне все 😊, далі тільки гарний досвід 🤗.

Туш має гарний обмежувач. Туші на щіточці вдосталь для того, щоб не нанести зайвого і не обтяжити вії.

На кришці тубуса зображене фото тієї щіточки, що всередині та як вона працює на віях і який ефект повинен бути.

Сама вона силіконова, вузенька. Має коротенькі, густо розміщені щитинки. Гнучка. Як на мене, це класика. Така форма найзручніша. І мені особисто швидше пропрацювати вії саме силіконовими щіточками.

Саме такий розмір підходить моїм віям, підхоплює кожну і профарбовує гарно витягуючи, прочісуючи та додаючи довжини. Мою повіку не подразнює.

Консистенція туші гарна - вона не зарідка,зручна відразу для нанесення (не треба час, щоб розфарбуватися) , а головне - не жирна. Гарно розподіляється на віях, без склеювання та ефекту "павучих лапок".

На цьому фото - це зовсім "свіжа" туш і ви можете бачити як інтенсивно вона вже віддає колір та працює.

Якщо в 1 нанесення туш відразу дає подовження, то в 2 - вже з'являється значний об'єм і вії відповідно густіші та більш насиченого кольору.

Туш лягає гарно однорідно на вії. І дублювання її для більш насиченого погляду також не погіршує ефекту на очах. Наслоївши можна отримати майже драму (на основному фото допису саме так).

При нанесенні туш не задіває мою верхню повіку та не фарбує її, не відпечатується.

На протязі дня поводить себе гарно також. А от на нижніх віях вона трошки все ж відпечатується с плином часу (десь через години 4).

Кажуть, що треба краще знизу заматовувати шкіру, щоб запобігти цьому. Я цього не роблю, щоб ще більше не пересушувати цю зону. Для мене не проблема витерти цей недолік і все).

Я по фото можу відразу зрозуміти, якою тушшю я фарбувалася в той момент. З Cosmetics Extension Volume Professional False Definition&Deep Carbon Mascara погляд моїх очей відрізняється : він відкритий, вії значно довші, густіші та вкладені "сонечком".

В мене вона вже більше 4-х місяців з моменту відкриття і не втрачає своїх якостей, так наразі вона фарбує ⤴️

Дана туш часто на знижках, її цінник при цьому може бути нижче 100 грн ‼️. За ці гроші - це скарб! Тому ловіть мою щиру рекомендацію та будьте найгарніші 🫰

З повагою, Ксенія ✨

15 січня, 2025
Ксенія 💫
15 січня, 2025