Перше замовлення в новому році
Що обрала новеньке, а що знову повторила ⭐
Всім привіт ❤️ Давно не тішила себе покупками, тому вирішила виправлятися і трохи оновити свої косметичні запаси. Люблю дивитися розпаковки, можливо комусь також буде цікаво зазирнути) В більшості замовила свої улюблені,перевірені засоби але є місце і для новенького.
1. Парфумований набір для тіла Mareve Rose wine в подарунковому упакуванні
Я просто обожнюю лінійку засобів для тіла Rose wine від Mareve. І не я одна) тому для того щоб вихопити набір прийшлось відслідковувати його наявність на сайті, адже його дуже швидко розкуповують .
Набір містить чотири засоби: гель для душу,скраб, крем для тіла та міст з феромонами. І я можу сказати що це той самий випадок коли якість продуктів є набагато вищою за ціну.
Набір знаходиться в стильній чорній коробці з паперовим наповнювачем, гарно виглядає і чудово підійде як собі так і на подарунок .
2. Мініатюри парфумів від Landor
Придбала для себе 4 популярних аромати в форматі мініатюр об'ємом 3 мл.
⭐ Tease me cherry
⭐ Picnic sky for her
⭐ Nyasha lamp
⭐ Nyasha top
Величезний плюс виробнику за такі міні фланончики, при цьому вони виглядають як повноцінні парфуми , кожен запакований в картонну коробочку, флакон зроблений з міцного скла, є якісний металевий розпилювач. Ті хто користувався парфумерією від Landor знають наскільки стійкими є аромати , тому навіть такого невеликого об'єму вистачить на тривалий час.
3. Гідрогелеві патчі Images з екстрактом виноградних кісточок
Гарні бюджетні патчі від Images, тоненькі, просочені достатньо кількістю есенції, гарно знімають набряки під очима та розгладжують мімічні зморшки. Images це китайський бренд, але саме патчі не уступають по якості корейським.Їхній мінус - інколи патчі по формі можуть бути не рівними, але це залежить від партії.
3. BB-крем FarmStay з муцином равлика та SPF 50+
Мій улюблений bb крем від корейського бренду FarmStay. Він має єдиний відтінок який добре підходить для моєї світлої шкіри. Консистенція bb-крему середньої щільності, на шкірі крем гарно розподіляється та швидко підлаштовується під власний тон. Завж ди беру декілька про запас тому що також часто його немає в наявності.
4. Спрей для інтимної гігієни від In.tumno
Дуже класна річ для кожної жінки і моя знахідка, яку я купую постійно як закінчується попередній флакон. В цілому в мене з брендом In.tumno довірливі відносини, купую в них різні засоби для інтимної гігієни, завжди впевнена що вони мають безпечний склад та не викликають жодних негативних реакцій.
5. Цукровий парфумований скраб для тіла Mayur Enjoy me
Скраб має щільну структуру,як кокосове масло і дуже ненав'язливий аромат. Раніше я купувала сольові скраби від цього бренду а зараз побачила що Mayur почали випускати і цукрові , тому вирішила спробувати. В колекції всього один парфумований цукровий скраб Enjoy me , вирішила спробувати. Поки враження позитивні.
Подаруночки до замовлення
Приємно знаходити в посилці подаруночки. Цього разу Makeup поклали до замовлення пробники сироватки для обличчя від Mermade - Glow up та універсального крему від Weleda Skin Food. Якраз саме ці засоби я хотіла спробувати, особливо сироватку Glow Up від Mermade, тому радію цій нагоді.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)