getejra

Пунш для губ Dott

Пунш для губ Dott

Маючи найприємніші враження від суфле для губ від dott https://club.makeup.com.ua/post/59179/ та начитавшись дописів дівчат про цей пунш і я не втрималась - тепер маю цю ароматну яскраву металеву шайбочку. Це дуже красиво!

Пунш для губ Dott
Пунш для губ Dott
Пунш для губ Dott
Пунш для губ Dott
Пунш для губ Dott
Пунш для губ Dott

Пакування доволі лаконічне, як і у всіх засобів дотт: картонна коробочка, всередині якої знаходиться біла металева баночка вагою 15 г з гвинтовою кришкою та аплікатор рожевого кольору для нанесення продукту, хоч мені ним зручно користуватись лише вдома.

Чудовий: суміш олій (ши, оливи, кокоса, ванілі, жожоба та зародків пшениці), ланолін, бджолиний віск, і що важливо - відсутність мінеральних олій, які я відчуваю з неприємним присмаком.

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Lanolin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Wheat (Triticum Vulgare) Germ Oil, Beeswax,  Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Wax, Mica, Titanium Dioxide, Carmine, Tocopherol,  Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Parfume.

Це справжній аромат полуничного йогурту, він природній та без жодного натяку на хімозність.

Я дуже переживала за колір, оскільки мені не пасують яскраві кольори (або я так думаю 😁)В баночці пунш дійсно виглядає яскраво-малиновим (або червоним - залежить від освітлення), але на губах ледь рожевий, тому можу сказати, що відтінок підійде всім.

Текстура дуже легка, масляниста, миттєво вбирається, швидко живить, розгладжує та насичує шкіру.
Так чим же відрізняється від суфле? як на мене - то лише ароматом і кольором, на губах вони обидва виглядають ідентично, пахнуть ароматно ( мій фаворит все ж таки суфле, бо там грей). Я ще не пробувала шоколадний пудинг, було б цікаво почути думку тих, хто спробував всі 3 засоби - є різниця чи можна обирати лише за кольором/ароматом?

Також його можна наносити на ніч в якості маски більш товстим шаром на ранок всі тріщинки та сухість повністю зникають.

15 січня, 2025
getejra
15 січня, 2025