Яловая Анастасия

Огляд подарунків від MakeUp

Огляд подарунків від MakeUp

Ну нарешті в мене дійшли руки прокоментувати засоби, які я виграла у боксі від MakeUp. Розкажу вам про лінійку для тіла від Biotherm. Чесно кажучи, це мій перший досвід користування такими дорогими засобами і звісно я була в шоці. Шок від того, які ж приємні відчуття після користування такою косметикою.

Молочко для тіла настільки м'яко його очищує, що не має бажання наносити щось поверх. Немає відчуття стягнутості та сухості, як після звичайних гелів для душу. Шкіра зволожена, поживлена та прекрасно очищена.

Що ж до кремчику, то він робить її ще м'якішою. Звісно такого об'єму було би мало для тіла, тому я наношу його на руки, як на відео. Щкіра стає м'якою, наче оксамит чи шовк, я серйозно☺️ Це просто повний захват і закоханість з першого користування!

Думаю, я ще не раз повернуся до косметики Biotherm, коли накопичу грошей😅

Мої щирі рекомендації красуням, що мають на це кошти і щира дяка магазину MakeUp за такі щедрі подарунки!

Огляд подарунків від MakeUp

Щодо властивостей, обидва засоби не надто густі і не надто рідкі, це добре видно на відео. Молочко гарно піниться, насправді я щедро нанесла його на відео, в житті вистачає невеличкої краплинки. Цього досить, аби губкою утворити багато піни.

Зволожуючий крем швидко вбирається і в цьому форматі його дуже зручно носити з собою, навіть у мікро-сумочці. Невеликої кількості буде достатньо, аби гарно зволожити ваші ручки.

Разом з неперевершеним зволоженням вас огорне ненав'язливий аромат апельсину (мені ще чуються нотки мандарину). Ось такий відгук😊 А ви користуєтеся косметикою Biotherm? Які ваші враження? Діліться в коментарях🫶