Bibliotheque de Parfum Nirvana
Краще б замовила щось від Lattafa😅
Красуні, привіт🙋🏼♀️
Вже давно придивлялась парфуми цього бренду і ось наважилась придбати.
Ціна не така вже й маленька. За 16 мл я віддала 1100 грн
Взагалі купувала на подарунок чоловіку. Не для себе😄
Упакування дуже гарне, я б навіть сказала люксове. Ця коробочка, маленька листівочка. Це все - дорого багато🤩
Та й сам флакон, кришечка гарні та якісні.👍🏻
Парфум ну дуууже схожий на Молекулу 02.
Ним я користувалась ще взимку 2021 року і коли я їх послухала, то одразу згадала той час.🥺
На даний момент цей аромат мені вже не подобається, просто як ностальгія за зимою 2021 року, не більше.
(Скажу одразу: чоловіку вони не сподобались, тому я вирішила забрати їх собі і все ж таки спробувати ними користуватися, бо витрачених грошей стало трошки шкода 😅)
Взагалі парфуми на мені тримаються довго. Але нажаль не ці☹️
Вже через пів години після нанесення вони взагалі не відчувають. Ні оточуючі ні я сама. На одязі вони не тримаються і доби.
Здавалось би, а що я хотіла за таку ціну.🤔
АЛЕ, придбала на розпив YARA від Lattafa, щоб взагалі спробувати цей аромат. І скажу Вам чесно - краще б я придбала 100 мл YARA за таку ж ціну як ці 16 мл😄
YARA більш стійкі на мої шкірі та тим паче на одязі і вони дуже шлейфові, не одна людина казала мені про це🥰
Висновок: Звісно все це справа смаку і по нотам це справді хороший парфум, але стійкість не те що на шкірі а навіть на одязі бажають кращого🥺
Дівчатка, поділіться, чи був у Вас досвід з цими парфумами і як вони тримались?🙏🏻
Коментарі (0)