Maryyyna

Незмінний фаворит серед масок вже 7 років

Що ж, це мій перший допис у #makeupclub , і одразу почну з мого особистого фаворита))

Колись давно у 2017 році я спробувала цю синю баночку у сестри і закохалась! Це було щось разюче інше, серед всього, що тоді було на полицях магазинів. З тих пір ми разом🤗

Одразу ремарка, тут не буде розбору складу, я не маю освіти хіміка і довіряю якість складу доглядової косметики своїм майстрам🙌

Коли я зайшла почитати відгуки, мене дууже здивувала кількість негативу про аромат маски... Комусь надзвичайно подобається, а хтось готовий викинути маску саме через запах😱

Хіба може великий косметичний бренд доглядової косметики зробити щось настільки ризикове з ароматом, щоб аж так злякати споживача?)) Це ж не ультранішевий парфумерний бренд, щоб так експериментувати😁

І от що я скажу.

Для мене це чудова маска з приємним ароматом. Пахне для мене типово проф. косметикою, класичний запах класного салонного догляду. Якщо про асоціації, то трохи нагадує солодкі кокосові вершки в банці з Тайланду зі східними пахощами та стандартними косметичними легкими аспектами. На волоссі залишає стійкий аромат, парфумам не заважає. Нічого задушливого для мене немає) Звісно аромати це все індивідуально, але не такий страшний чорт, як його малюють))

Текстура маски теж доволі стандартна, щільна, шовковиста, трохи перламутрова. Дуже добре розподіляється по волоссю, воно ніби з'їдає маску, мені дуже подобається цей ефект))

Тепер про відчуття та кому підійде:

У мене довге пряме нефарбоване волосся, трохи висвітлене по всій довжині, схильне до жирності. Волосся після цієї маски стало розсипчасте, шовковисте, доглянуте, вона не жирнить, це топ.

Використовувала кожне друге миття, тримала від 5 до 15хв. Можна і під рушник на 30хв. Подобається те, що після маски можна додатково не використовувати кондиціонер/бальзам, вона закриває всі ці функції сама.

Дуже класний ефект за ці гроші! Мені її вистачає надовго.

Зараз відновила стан волосся і роблю її не частіше 1-2 разів на міцяць і використовую іншу (теж італійську) маску, яка легша за своєю структурою, але ані трохи не гірша) Якщо цікаво, то зроблю допис і про неї, дайте знати в коментарях 🙌

На сьогоднішній день, поки не змінили формулу, то все чудово) задоволена повністю)

Рекомендую спробувати і вам, якщо ваше волосся потребує відновлення, живлення та зволоження. Моя рекомендація від щирого серця💗

16 січня, 2025
Maryyyna
16 січня, 2025