Чистикова Дар'я

Пов'язка на голову

Пов'язка на голову
Пов'язка на голову

Стильний аксесуар, без якого тепер не обходиться жоден мій день — пов'язка на голову від Joko Blend.

Для себе я обрала класичний чорний колір, адже обожнюю його. До того ж, чорний колір практичний та виглядає гарно. Але у лінійці також представлені рожевий та білий варіанти — є з чого обрати 😉

Пов’язка виготовлена з м’якого, приємного на дотик матеріалу (90% акрил, 10% поліестер). Вона дуже якісна: ворс не облізає, строчки акуратні, рівні. Тримати її в руках - одне задоволення, а використовувати ще приємніше!

Резинка добре тягнеться, і що важливо, не тисне, не створює дискомфорту, навіть якщо тримати її на голові під час витримки масочок. Після зняття немає слідів на шкірі, голова не болить, як це буває від обручів 🤷‍♀️

Ще один величезний плюс пов’язка надійно фіксує волосся і не сповзає. Підходить буквально для всіх доглядових процедур: від нанесення масок до щоденного макіяжу.

Насправді не можу нею натішитися! Ця пов’язка — справжній мастхев: стильна, зручна й надзвичайно комфортна у використанні. Щиро раджу ❤️

16 січня, 2025
16 січня, 2025