Серія "Куркума та гарбузова олія" Зелена Аптека
Бюджетна лінійка для тіла, яка не залишила мене байдужою💔
Не буду довго тягнути кота за хвіст, аромат став для мене одразу відкриттям та фаворитом сезону. Хоча я спробувала досить багато різних зимових серій різного цінового сегменту, але тут я хочу просто скупити все, так і вийшло.
Ви точно ще не раз побачите засоби з цієї лінійки, бо в запасі на мене чекає ще лосьйон та скраб для тіла і кучу інших засобів цього бренду. Але сьогодні трішки про:
- Гель для душу "Куркума та гарбузова олія"
- Масло для тіла "Куркума та гарбузова олія"
З приємно враховуючи ціну в них дуже класні склади, залишу їх в кінці допису (зараз є круті програми де ви можете самостійно його перевірити). В мене були дорожчі бренди з набагато гіршим складом.
Тут дуже комфортне масло, ніжна трішки збита текстура легко поглинається шкірним покривом. Воно набагато легше за інші масла, які в мене були, без неприємного відчуття жирності. На більш сухі ділянки можна нашаровувати.
Масло чудово бориться з сухістю, лущенням і відчуття стягнутості. Олія насіння гарбуза пом'якшує огрубілості, екстракт куркуми бореться з тьмяністю. Шкіра після нього ніжна, шовковиста і зволожена. Загоює ранки і мікротріщинки.
Після застосування залишає лише комфорт і розкішний аромат.
Гель делікатно видаляє забруднення, не пересушуючи шкіру. Куркума блокує дію вільних радикалів, уповільнюючи процес старіння, гарбузова олія заспокоює, знімає подразнення. Він чудово піниться, легко змивається, залишає на шкірі приємний аромат.
Тепер про головне сам аромат, засоби парфумовані.
"Уявіть, що ви гуляєте про різдвяному ринку, навіть в самому повітрі ви чуєте всю пряність і багатогранність ароматів. Десь лавка де продають запечену солодку гарбузу в меді, поруч імбирне печиво, спеції до глінтвейну, кучу цитрусів і кориці."
Аромат грає ти постійно вловлюєш щось нове. Він настільки цікавий і водночас зимовий, що всі інші засоби я просто відклала. Аромат від масла на мені тримається три години. Я раніше любила лінійку в The Body Shop «Ваніль та гарбуз», але ця віддушка її просто рознесла.
Склад гелю: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sorbitol, Cocamido- propyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Curcuma Longa Root Extract, Cucurbita Pepo Seed Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Glycerin, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Cinnamal, Coumarin, Eugenol, Limonene, CI 15985, CI 19140.
Склад масла: Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Myristate, Propanediol, Glyceryl Stearate, Myristyl Myristate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Zea Mays Starch, Curcuma Longa Root Extract, Cucurbita Pepo Seed Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-20, Glycerin, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja Oil, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Coumarin, Eugenol, Limonene.
Коментарі (0)