Сол одке сонце в пляшці: L'erbolario bouquet d'oro profumo gold bouquet
Літня відпустка, яка завжди поряд
Вітаю! Мабуть у кожної з нас є у скарбничці імпульсивні покупки. І L'erbolario bouquet d'oro profumo Gold bouquet саме така моя покупка.
Трішки передісторії. Тягучий серпневий вечір, таке насичене ароматами морське повітря, багатолюдна,але в той же час така спокійна і затишна набережна Егейського моря... Багато гарних панянок та панів із різних куточків світу, всі вони втомлені сонцем, розморені морською водою, гуляють, смакують, насолоджуються життям. І це все огортає солодка запаморочлива аура... Цей запах ходив за мною не один день, мені так хотілося цей аромат до дому. І от вже на носі кінець відпустки, я купую якісь сувеніри, дрібнички і потрапляю в чудову грецьку аптеку, де продається все: від медикаментів до лаків для нігтів, від зубних паст до брендових окулярів. Парфумів не було в планах купувати, але тестери нового для мене бренду L'erbolario так манили.... І ось він той солодкий, насичений, сонячний аромат. І мої руки несуть його на касу!
Але я не шкодую ні разу. Всього три ноти: апельсиновий цвіт, ірис та амбра, але яка насолода для нюхових рецепторів. Жіночний, позитивний, сонячний, енергійний! Його хочеться відчувати на собі. А відчуваєш його довго, стійкість відмінна, шлейф відчутний. Для мене це така собі дольче віта. Користуюся, коли хочеться з головою поринути в літо і той вайб.
А пакування то любов! Тяжкий скляний флакон. Мені його запакували в коробку, в яку накидали пробників доглядової косметики, напшикали тестером однойменного парфуму і це все в паперовий пакет, оформлений з коробкою в одному стилі. І саме цікаве, що зовнішня оболонка точно передає настрій парфуму. Отож і зараз сиджу насолоджуюся парфумом і мрію про безтурботне літо!
Коментарі (0)