Парфумований дезодорант Tobacco & Patchouli
Barbers
Мій чоловік просто обожнює продукцію Barbers, тому засоби цього бренду у нас завжди на полицях. До речі, я і сама інколи ними користуюсь.
Сьогодні хочу розповісти про один із таких засобів, який я подарувала чоловіку. Це парфумований дезодорант з незвичайним ароматом, що поєднує у собі ноти пачулі, тютюну та легкої ванілі.
Ділюсь враженнями ⬇️
Це дезодорант у стіку, упакований у стильний глянцевий флакон із чорного пластику. Дизайн, як завжди, лаконічний, із зображенням логотипу бренду. Кришечка відкручується, механізм працює плавно. Об’єм стандартний — 50 мл.
Сам стік щільний, не тане у теплому чи вологому приміщенні. Текстура гелева, приємна, добре ковзає по шкірі та легко наноситься.
Колір засобу трохи неочікуваний — як мокрий асфальт з винним відтінком. Одразу зазначу, що на пахвах чи речах якихось кольорових слідів він не залишає.
Щодо аромату, тютюн і пачулі одразу нагадують насичені парфуми на кшталт Tom Ford Tobacco Vanille (хоча ванілі тут зовсім небагато). Аромат спочатку досить інтенсивний, але з часом стає делікатним і майже непомітним для оточуючих. Він дуже приємний і, як на мене, доволі універсальний.
У складі присутні корисні компоненти, як-от пропіленгліколь (зволожує шкіру) і триетилцитрат (запобігає неприємним запахам). Також у складі є етилгексилгліцерин, що має антимікробну дію.
Також важливо, що засіб не містить алюмінію, спирту та парабенів — це великий плюс.
При нанесенні дезодорант не створює відчуття холоду, як це часто буває у чоловічих засобах. Вбирається буквально за кілька хвилин і не залишає липкості.
Щодо захисту, запаху поту точно не буде протягом 6-8 годин, навіть після активного тренування. Проте пітливість може трохи залишатися, адже засіб не блокує потові залози, а лише нормалізує їхню роботу.
Я також тестувала цей дезодорант і вважаю, що він повністю виправдовує заявлені обіцянки.
Мій чоловік у захваті! Йому особливо подобається аромат та ефективність цього дезодоранту. А для мене це ще один чудовий засіб бренду Barbers — стильний, функціональний і з приємним ароматом. Це гарний вибір як для чоловіків, так і для жінок.
Коментарі (0)