Tanserb

Alverde Лосьйон для тіла

Alverde Лосьйон для тіла
Alverde Лосьйон для тіла

У мене проблемна шкіра рук. Вона часто та сильно пересушується, тріскається шкіра, від сухості часто виникають ранки на шкірі та подразнення. Особливо ці всі процеси активуються взимку. Тому, для мене саме шкіра рук – особливе місце на тілі, яке потребую живлення та зволоження. Кремів для рук маю дуже багато. Без них ніяк. Вони у мене у кожній кімнаті, на роботі, у сумочці. До знайомства з цим кремом моїм улюбленцем був крем Indulona Sos, який я привезла з Чехії й там їм спасалася. Алей герой сьогоднішнього допису виявився ще кращим!

Alverde Лосьйон для тіла

Оформлення дуже гарне – туба пластикова з дуже милим дизайном - синичка не ялинової гілки

Аромат дуже приємний та смачний – мені нагадує смачну випічку з ваніллю.

Текстура більш нагадує баттер, хоча це насправді, лосьйон для тіла (а не крем для рук) . Вона щільна та поживна

Розподіляється по шкірі гарно, всмоктується не миттєво, треба трохи цей лосьйон втерти у шкіру. Але він всмоктується повністью, не залишаючи жодної липкості чи відчуття плівки чи олії на шкірі.

Активні інгредієнти – Гарбузова олія, Олія ши, гліцерин

Склад доволі непоганий

Висновок. Цієї зими цей лосьйон – спасіння для шкіри моїх рук. Бюджетний бренд (власний бренд німецької мережі косметичних магазинів dm) зробив просто неймовірний продукт! Думаю, що це лімітка. Шкодую, що у нас не можу його купити (хоча не припиняю спроб його знайти у нас). Він просто розкішно живить шкіру рук. Ну і дуже приємний по усім іншим характеристикам.

17 січня, 2025
Tanserb
17 січня, 2025