Iryna Koval

Hedonic Hydrating & Recovery Day Hand Cream

Hedonic Hydrating & Recovery Day Hand Cream
Hedonic Hydrating & Recovery Day Hand Cream
Hedonic Hydrating & Recovery Day Hand Cream

З останнім випуском новинок від Hedonic в моїй косметичній колекції з'явилися справжні скарби: денний та нічний креми для рук. Ці чудові засоби обіцяють не тільки забезпечити шкіру м'якістю та зволоженням, а й принести в ритуал догляду за собою ще більше задоволення та естетики. Сьогодні я б хотіла детальніше розповісти саме про денний крем для рук - Hydrating & Recovery Day Hand Cream.

Одразу ж привертає увагу розкішне пакування у фірмовому кольорі Hedonic. Кожна деталь продумана до найменших деталей. У комплекті йде металевий ключик, який робить використання крему ще більш зручним та естетичним, адже саме він допомагає запобігти скручуванню туби. Ну це ж просто ідеально!

Hedonic Hydrating & Recovery Day Hand Cream
Hedonic Hydrating & Recovery Day Hand Cream

Крем має неймовірно легку текстуру, яка нагадує суфле. Під час нанесення він ніжно розтікається по шкірі, миттєво зволожуючи її і залишаючи відчуття легкості і комфорту. Він легко розподіляється і швидко вбирається, не залишаючи жирної або липкої плівки, тільки приємне відчуття зволоженої і доглянутої шкіри.

  • Ніацинамід — відновлює, захищає, підвищує пружність та еластичність. Додатково – покращує зовнішній вигляд текстури шкіри;
  • Prodew 500 — комплекс цінних амінокислот, розроблений японською компанією Ajinomoto, до складу якого входять компоненти, що підвищують пружність та зволоженість шкіри, знімають подразнення та покращують поглинання шкірою вологи;
  • Олія аргани — живить та зміцнює нігті, пом’якшує, регенерує та тонізує шкіру рук і має протизапальну дію;
  • Екстракт Алое Вера — насичує шкіру корисними поживними речовинами і має потужну протизапальну та ранозагоювальну дію, оздоровлює та омолоджує.

Після застосування залишається чудовий нішевий квітковий аромат, який асоціюється з весняною свіжістю та ніжністю, і тримається на шкірі протягом тривалого часу. Ручки миттєво набувають оксамитової м’якості і ніжності. Крім того, крем ефективно вирівнює тон шкіри, забезпечуючи її заспокоєння та захист протягом усього дня.

Відкривши для себе новинку від Hedonic - Hydrating & Recovery Day Hand Cream я створила справжній ритуал догляду за руками, який не тільки забезпечує їх м’якістю та зволоженням, але й додає задоволення та естетики у мою щоденну рутину.