Yana Osyka

Project Pan 2025 (холодна пора року)

Project Pan 2025 (холодна пора року)

Тому вирішила для себе у 2025 нічого не купувати й використати те що є.

Щоб відстежувати прогрес зробила власний Project Pen. Розділила приблизно на два етапи. Літня косметичка і зимова. Тому сьогодні поговоримо про косметику на холодну пору року.

Vieve Skin Nova

Сяюча база, замішую її з трохи світлим і матовим тоном від Nars. Мініверсія, думаю ще три рази й вона скінчиться.

Estee Lauder Futurist Aqua Brilliance Watery Glow Primer

Ще одна база під макіяж. Берегла до зими, щоб спробувати з тоном Estee Lauder. Звичайно ж забула за неї, побачила тільки коли перебирала запаси. Даю їй час за 10 мейків закінчитись.

Найкращий колір тонального за підтоном що в мене був. Покриття легко-середнє, на кожен день супер. Хочу швидше закінчити, бо бачила що у людей цей тон розшаровується і пропадає. Тому вводжу його в повсякденну косметичку.

Дірку в цьому коректорі побачила ще пів року тому. Користуюсь ним майже кожен день, а він все ніяк не скінчиться. Сподіваюсь до літа не доживе.

Класний консилер. Не супер пігментований, але в парі з коректором нормально. Залишилось трохи. Хочу закінчити, бо в мене в запасі ще 2 невідкритих світлих консилери.

Доволі прохолодний колір. Можу його використовувати тільки взимку. Продукту там багато, тому не впевнена чи закінчу його у 2025. В будь-якому разі буду активно намагатись це зробити.

Цих рум'ян залишилось тупо по краях рефілу. Я їх активно використовую ще з літа і дуже хочу закінчити. Наношу під тон, щоб вже якось домазати. Бо маю ще відкритих кремових рум'ян 4 штуки й 2 закритих продукти. Треба ж усім покористуватись.

Я їх придбала кілька місяців назад, тому за строки придатності не переживаю. Гарний повсякденний колір, але для літа будуть холоднуватими. Значить треба якомога активніше використовувати їх взимку.

Також доволі свіжі рум'яна в колекції. Але тут колір надто світлий і на моїй літній шкірі його просто не видно. Отже, цей продукт підходить тільки на зиму. Не універсально.

Активно користуюсь даною пудрою з осені. Знову, для літньої шкіри надто біла. Тому хочу закінчити її до кінця сезону. Поки це виглядає дуже реально.

Мега старий бронзер. Йому багато років, а дірки все ще не видно. Колір доволі світлий, тому також використати можна лише взимку. Про закінчення навіть не мрію, хоча б дірку побачити, вже буде досягнення.

Безкінечна база. Мені страшно казати скільки вона років в мене. На щастя, її залишилось зовсім трошки. Тому за наступний місяць сподіваюсь закінчити.

Rose INC Brow Renew Clean Tinted Eyebrow-Growth Gel, Fill 4 - Medium Brown

Просто кольоровий гель. Максимально ніякий, брови не тримає. Закінчу і забуду.

Benefit Mini 24-HR Brow Setter Clear Brow Gel with Lamination Effect

А це мій улюбленець. Іноді після гелю від Rose INC проходжусь ним, щоб зафіксувати брови. Залишилось трохи. Хочу завершити його, бо в запасі ще два закритих гелі в мініверсії та 2 повнорозмірних продукти. Що поробиш якщо на нього часто бувають знижки. Накупила на довго.

Спочатку я не зрозуміла цю палетку. Вона здавалась такою нудною. Але зараз в мене період нюду і спокійних макіяжів і ця палетка ідеальна для даних комбінацій. Я не обіцяю що використаю її повністю, просто обираю повсякденний варіант.

Хвилююсь за них, щоб не засохли. Тому хочу активніше користуватись і насолоджуватись блискітками. В ідеалі зробити дірки хоча б в кількох рефілах, за повне закінчення тіней я навіть не мрію.

LAMEL Makeup Oh My Color Gel Eye Liner 402

Ця бідоська вже ламається і сиплеться. Час її на цьому світі завершується, тому хочу по активніше користуватись олівцем допоки він повністю не розвалиться.

ColourPop Creme Gel Liner Crystal Crash

Цього року Colour Pop одне велике розчарування. Якість продукції стала значно гіршою, ніж 5-6 років тому. Олівець засихає, хоч з іншими кольорами все нормально. Сумую і мажу блакитну нижню слизову на роботу.

ColourPop Lippie Pencil 951

Мій найулюбленіший олівець під темні помади. На жаль, поки не знайшла схожого кольору. Але розумію що треба з ним прощатись, бо купувала його 4 роки тому.

No name lip pencil

Давній олівець одного білоруського бренду. Просто треба його закінчити, щоб очі не муляв.

MAC Cosmetics Matte Lipstick Velvet Teddy

Знаю що для багатьох це улюблена помада, але я не прониклась. Вона для мене надто рожева, полюбляю більш коричневі варіанти. Оскільки це мініатюра, мрію закінчити її до літа, а там подивимось.

Rose INC Satin Lip Color Rich Lipstick Enigmatic

Звичайна помада, але колір незвичний. Вона наче рожева, але не яскрава. Ношу її з теплим коричневим олівцем, щоб прибрати цю зайву розуватість. Мініверсія, залишилось трохи. Беру на роботу і коли нудно мажу її на губи.

Pat McGrath MatteTrance Lipstick, 1995

Занадто розкішний колір для повсякденного носіння. Коли її використовую, хочеться шикарно вкласти волосся, вдягти спідницю і підбори. Але я майже кожен день ношу джинси, кросівки та бежеві светрики. То ж ця помада стоїть і сумує. Треба приділити їй увагу.

Huda Beauty Matte Lipstick Joyride

Моя улюблена зимова помада. Це при тому, що я отримала її безкоштовно. Тут такий шикарний коричневий нейтрально-холодний колір. Але є нюанс, їй вже 4 років. Знаю, кремові продукти треба викидати. Мені на це всеодно, якщо з продуктом все ок, він не тхне, текстура не змінилась, то ок, буду цим користуватись. Не думаю що зможу завершити помаду до кінця. Просто хочу насолоджуватись нею поки є можливість.

Colour Pop Creme Lipstick Dr. Facilier

Так, ну а це взагалі найстаріша помада яка в мене є. Куплена рівно 5 років тому. Десь рік чи півтора нею не користувалась, тому у відкритому стані їй 3,5-4 роки. Не мало. Плюс це бюджетний бренд. А я вже зрозуміла, що чим дешевше косметика ти менше часу вона живе. Ще минулої зими хотіла її закінчити. Постійно користувалась, а вона все ніяк не закінчиться. Коли я її використаю до кінця, куплю собі смачнючий пончик і відсвяткую цей момент.

Charlotte Tilbury Mini Airbrush Flawless Setting Spray

Класна штука для подовження макіяжу. Залишилось трохи, тому у 2025 році точно попрощаюсь з цією баночкою.

Ось такі мої глобальні плани на Project Pan. Сподіваюсь хоч половину з цього закінчити та побачити прекрасні результати. Мабуть, перші підсумки зроблю весною, щоб був видний чіткий прогрес. Або якщо закінчиться кілька продуктів, опублікую пост раніше.

17 січня, 2025
Yana Osyka
17 січня, 2025