Genabelle Phytology 17 Perfect Cleansing Foam
Хочу розповісти про новинку, а саме дуже цікавий засіб, що круто і бережно очищує мою шкіру.
Пінка Genabelle розроблена для чутливої шкіри. Взагалі власникам комбінованої шкіри, як у мене рекомендується м‘яке очищення, адже я обожнюю згодом використовувати різні кислотні чи відлущуючі засоби.
Не дивлячись на м‘яку дію пінка дуже добре очищує шкіру, проводячи тонером після її використання на ватному диску я не помічаю бруду.
Хочу також зауважити, що в мене стало значно менше жирніти обличчя, особливо це помітно зранку після сну, отже вона має себорегулюючі властивості.
Вона дуже цікава у використанні, до того ж кайфова. Виглядає як крем, то ж потрібно нанести на руку і вспінити за допомогою води і це перетворюється в дуже-дуже приємний мус, який густою всіпненою масою скользить по шкірі, відчуття неймовірні.
Склад хороший, на м‘яких очисниках і здебільшого в складі присутні природні компоненти. Тут багато екстрактів і антиоксидантів, що дозволяє заспокоїти шкіру, а її тон виглядає більш рівномірним.
Брендом розроблений власний запатентований комплекс, під назвою "PhytoLogy", в який входять екстракт хуттюнії серцелистої, рослини воскресіння, та опунції.
У мене мініатюрка (30 мл), вона доречі досить економно використовується, адже зовсім маленька кількість вспінена з водою дає велику кількість піни.
Пінка не провокує висипань, забитих пор, відсутнє відчуття стягнення чи подразнення, вона навпаки допомагає в боротьбі з цими негативними факторами.
Я навіть полінувалась змити туш і решту макіяжу спеціальними засобами, саме пінка впоралась з цим ефективно і ніжно.
Шкіра після вмивання ідеально чиста і збалансована, за тиждень використання жодного нового висипу не з'явилось, що для мене дивно, бо вона схильна до акне.
Genabelle для мене-це дуже якісна косметика, я обожнюю їхні засоби в рутині, адже дійсно шкіра стає менш проблемною і це догляд, що дарує результат.
Тому раджу спробувати цю пінку і звернути уваги на інші товару бренду, стільки вийшло цікавих новинок, що аж очі розбігаються!
Коментарі (0)