Aster

Жалкую, що витратила гроші… Краще б купила щось інше

ПО перше зацініть фотку, я старалась))

Після кількох тижнів використання Medi Peel Hyaluron Aqua Peptide 9 Ampoule Eye Patch, мушу сказати, що я не зовсім задоволена результатом. Ці патчі дійсно зволожують, але не більше.

Ну шо мені не так :

1. Сповзають вниз — я знаю, що це властиво багатьом патчам, але все ж таки це великий мінус для мене. Вони тримаються добре тільки, якщо ви не рухаєтеся, але варто трохи посміхнутися чи поворухнутися, і вони вже сповзають. Це, звісно, не катастрофа, але додає незручностей.
  2. Липкість після зняття — після того, як знімаєш патчі, на шкірі залишається легка липкість. Це не дуже комфортно, особливо якщо у вас чутлива шкіра, і хочеться якнайшвидше увібрати всі активні інгредієнти. Я зазвичай чекаю, поки шкіра вбере все, але це займає час, а відчуття неприємне.

Що мені сподобалось:

1. Зволоження — ці патчі зволожують шкіру під очима. Вони дають короткостроковий ефект гідратації, що є дуже корисним, особливо після нічного сну чи вранці, коли шкіра потребує додаткового зволоження.

Що я думаю про склад, я вирішила почитать бо шось ефекту ну мало

гіалуронова кислота, а саме Sodium Hyaluronate, у кількох формах (на кшталт Hydrolyzed Hyaluronic Acid і Sodium Acetylated Hyaluronate), робить свою справу на "ура". Вона проникає в шкіру, глибоко зволожує та допомагає утримувати вологу, що позитивно впливає на її пружність. Також у складі є кілька екстрактів водоростей — Spirulina Platensis Extract, Kelp Extract і Algae Extract, які працюють як антиоксиданти, зменшують запалення та зволожують шкіру.

Але ось Palmitoyl Tripeptide-1 (пептид, що має заспокійливу дію) і Beta-glucan не дають якихось магічних результатів, хоча вони й мають хороші властивості для зміцнення шкіри та її відновлення. Проте, як зволоження для шкіри — ці патчі працюють.

В цілому, якщо вам потрібно просто зволоження і ви готові терпіти певні недоліки, то ці патчі — непоганий варіант. Але не чекайте від них чудес для боротьби з глибокими зморшками чи набряками.

Вартість їхня не є дуже високою, але для того, щоб реально отримати відчутні результати від пептидів чи інших активних інгредієнтів, потрібно більше часу й систематичності.

Чи буду я їх використовувати?

Таке, я все одно продовжу їх використовувати бо ШКОДА ГРОШЕНЯТОК ( , адже вони зволожують і не викликають алергії, але не куплю знову, якщо не буде значної знижки.

17 січня, 2025
Aster
17 січня, 2025