Essence Bouncy Blush
Скарб, який я приховувала більше року)
Якщо мене запитають, які найкращі румʼяна в моєму, то я беззаперечну назву саме ці.
Їх мені подарувала Пришелець Ольга ще минулого року на день народження, і відтоді я користуюсь лише ними або Lamel Hope. Всі інші румʼяна для мене відійшли на другий план, я їх використовую або для тесту, або не використовую зовсім (ща насправді погано, але до цих рука тягнеться постійно).
На жаль, це була якась лімітка як я розумію, і більше їх немає у продажу.
У мене відтінок 01 Never grow up, і мені подобається його назва)
Обʼєм самого продукту 8 грам, засіб поміщений у дуже зручний футляр, який щільно закривається, але при цьому легко відкривається.
Декілька разів падали (і в мене на секунду зупинялось серце), але залишись цілими)
Чим зачепили
Тут та сама розкішна текстура cream-to-powder, але якщо брати їх в порівняння з Lamel Hope, наприклад, то у Essenсе вона більш суха і щільна (у Ламель більш кремова).
При цьому всьому дані румʼяна не вийде набрати класичним пухнастим пензлем для румʼян, як би ви не старались, отже нанесення їх виключно спонжем або щільно набитим пензлем для тону, і другий варіант значно кращий та зручніший.
Відтінок
Він найкращий, найкрасивіший, який я тільки бачила. Це ніжний персиковий колір з ультрадрібними золотими блискітками, яких на шкірі не видно, але вони дають те саме «п ідсвічування», за яким всі гоняться.
Мені даний відтінок нагадує отой тренд на sunset blush)
Пігментація прекрасна - гарно набираються на пензель (обовʼязково щільний!) і переносяться на шкіру.
На щічках це виглядає ну дуже гарно, ними неможливо поставити пляму, бо тушуються просто ідеально.
Відтінок виглядає природньо, ненавʼязливо, блискіток взагалі не видно на шкірі. Навіть створюється такий собі ефект блюру на шкірі.
До всіх плюсів цих румʼян можу додати ще й те, що витрата у них абсолютно мінімальна, а термін придатності після відкриття - цілих 2 роки, тобто я своїм екземпляром можу спокійно користуватись ще рік) саме тому я і не брала собі запаску, тим паче я так розумію, що бренд час від часу випускає подібну формулу у різних колекціях.
Без перебільшень можу назвати їх найкращими з тих, що в мене є💖
Коментарі (0)