Makeup by Mario ethereal eyes: Moonlight
Палетка, яка покорила моє серце ❤️
Як тільки вийшла ця палітра, я одразу зрозуміла, що це та палетка, яку я обов'язково куплю на Чорну п'ятницю. Настільки мені сподобалася її гама, вона не руда і не надто сіра, а якраз нейтральна, яку я завжди хотіла.
Я так бережу цю палетку, що зберігаю її в коробці 😀
Палетка виготовлена в США, об'єм - 12 відтінків по 1 граму.
Палетка має дуже гарний кейс, якісний важкий матовий пластик, кришка на магніті, в середині велике якісне дзеркало.
Відтінки це окрема любов.
7 матових - пігментація висока, тушуються чудово, навіть темні, стійкі. Відтінки прохолодно-нейтральні. Синій дуже гарний, я ним роблю розтушовувану стрілку і це виглядає неймовірно, він дуже насичений. Чорний за якістю просто супер.
1 шимер - відтінок мокрого асфальту, пігментований, насичений, однорідний, не жує повіко.
4 сяючі - для мене за текстурою це справжні спаркли, вони тонкі та сяють вологим сяйвом. Всі вони по своєму гарні і на повіці виглядають дорого. Вони іскряться мілкими світловідбивними часточками.
Це одна з найкращих палітр для мене і за відтінками, і за якістю.
Тепер буду моніторити знижки на матову палетку Mario, бо такої якості саме матових я не зустрічала давно, матові в палетках Natasha Denona для мене не такі крутезні.
Коментарі (0)