✨Anastasiia Lukash✨

Кохання не з першого разу

Всім привітосик☺️

Сьогодні хочу розповісти про новинку 2024 року в лінійці La Vie est Belle

Взагалі ніколи не мала парфумів від Lancôme, тому щоб не прогадати вирішила піти та затестити їх.

І якщо чесно - сподобались мені лише декілька позицій🤷🏼‍♀️

Elixir одразу привернув мою увагу своїм не банальним солодким ароматом.

Та взяла я його не з першого разу бо сумнівалась як він буде триматися та як на мені буде розкриватися аромат.

Два рази я ходила до магазину і тестила щоб переконатися що так, це саме те що треба. І вже на третій раз я собі сказала (цього разу ти їх точно візьмеш!😁)

Та ще й в додачу чоловік збивав мене казавши що вони не дуже. Але коли я все ж таки їх придбала, то почав робити компліменти, що доволі приємний малиновий аромат🥰

Тому вирішила взяти на розпив 10мл які обійшлись мені у 700 грн (без тари) і цей парфум вартий кожної копійки.

Що ж по нотам?

Початкова нота: Бергамот, Малина

Нота серця: Какао, Троянда, Фіалка

Кінцева нота: Замша, Кедр, Мускус

Тепер мої відчуття та те як його описав мій чоловік 💁🏼‍♀️:

Я люблю малинку і тут вона добре відчувається, але аромат не хімозний та не банальний.

Мій чоловік дуже класно описав:

Хто памʼятає, колись були блискучі ручки з різними ароматами ягідок.(фото прикріпила) Ось це дуже схоже. Але коли він розкривається то не прям такий солодкий як було в тих ручках. А з кислинкою.

І я повністю з ним згодна!🥰

Стійкість та шлейф на висоті. На моїй шкірі тримається добре та довго (з ранку та до вечірнього душу), на одязі та на волоссі тримається навіть не 2 а більше днів.

Шлейф відчувається весь час. Особливо коли на вулиці вітерець☺️

На літо мабуть буде трохи занадто, а ось рання весна, осінь та зима це те що треба. Я обожнюю літо та з цим ароматом воно завжди тепер зі мною, навіть у зимку💖

Висновок: дуже задоволена собою, що все ж таки придбала цей чудовий аромат🥰

Тепер мій чоловік знає, що мені подарувати на найближчі свята😁

18 січня, 2025
✨Anastasiia Lukash✨
18 січня, 2025