Strange Love

Арабські парфуми для чоловіків

Арабські парфуми для чоловіків

Якщо мені під впливом соцмереж ще хочеться купувати брендові парфуми, то мій чоловік - абсолютно прагматична людина, яка просто хоче гарно пахнути, не залежно від фірми на флаконі. Тому йому ідеально підходить принцип арабської парфумерії - "те саме, але за менші гроші". Сьогодні розповім про два його улюблені аромати від бренду Alhambra концерну Lattafa.

Dark Door Intense від Maison Alhambra – це аромат, який сміливо можна назвати якісним клоном легендарного Dior Homme Intense 2011. Мій чоловік довгий час користувався оригінальним Dior Homme Intense, тому я маю можливість об'єктивно порівняти обидва аромати. І мушу сказати, що Dark Door Intense нічим не поступається оригіналу, а в деяких аспектах навіть перевершує його.

Аромат Dark Door Intense повністю відтворює піраміду Dior Homme Intense 2011.

Верхня нота: ніжна лаванда, яка додає аромату свіжості та легкості.

Ноти серця: тут розкривається головний акорд – пудровий ірис, доповнений амбреттою та легкою солодкістю груші. Це серце аромату, яке робить його таким впізнаваним та елегантним.

Базові ноти: завершують композицію благородний кедр з Вірджинії та ветивер, які надають аромату глибини та маскулінності.

Dark Door Intense, як і Dior Homme Intense, має виразний пудровий характер. Ця пудровість, завдяки ірису, створює відчуття ніжності та витонченості, що робить аромат майже унісексовим. Проте, на чоловічій шкірі він розкривається особливо красиво, набуваючи більш мужнього та елегантного звучання. Він не кричить, а скоріше обволікає своїм теплом та елегантністю.

Щодо стійкості, Dark Door Intense також не підвів. Аромат тримається на шкірі протягом усього дня, залишаючи приємний шлейф. Враховуючи об'єм флакона – 100 мл – цього вистачить щонайменше на рік регулярного використання, що робить його дуже вигідною покупкою.

Dark Door Intense від Maison Alhambra – це чудовий вибір для тих, хто шукає якісну та доступну альтернативу Dior Homme Intense 2011. Аромат ідентичний оригіналу, має хорошу стійкість та великий об'єм. Це ідеальний варіант для чоловіків, які цінують елегантні та витончені аромати. Рекомендую.

Також хочу поділитися своїми враженнями від аромату Toro Pour Homme від Maison Alhambra. Він ідентичний Terre d'Hermes Parfum від Hermès – аромату, в який мій чоловік був просто закоханий.

Кілька років тому я подарувала коханому оригінальний Terre d'Hermes Parfum. Він носив його щодня, аромат став його візитівкою. Але, на жаль, сталася прикрість – оригінальний флакон розбився, нам не вдалося врятувати жодного мілілітра - все увібралося в килим. З того часу я з острахом дивлюся на дорогі флакони в його руках. Тому, коли я дізналася про існування якісного клону від Maison Alhambra, вирішила ризикнути.

І, знаєте, не прогадала! Toro Pour Homme – це практично той самий Terre d'Hermes! Хоча офіційно заявлені піраміди у них дещо відрізняються, на практиці аромати звучать абсолютно ідентично.

Toro Pour Homme – це яскравий, цитрусово-пряний аромат з виразними нотами ветиверу та перцю. Він не свіжий у класичному розумінні, а скоріше пряний, деревний, з легкою землистістю. Особисто для мене, він не асоціюється з прохолодною погодою. Toro Pour Homme – це 100% літній аромат для спекотних днів. Взимку, на мій смак, цитрусові ноти звучать надто різко, хоча це, звичайно, справа смаку.

Якщо ви, як і мій чоловік, є шанувальником Terre d'Hermes, але не хочете ризикувати дорогим флаконом, Toro Pour Homme від Maison Alhambra стане чудовою альтернативою. Це якісний, стійкий та дуже схожий аромат, який подарує вам ті ж самі емоції, що й оригінал. Рекомендую!'

19 січня, 2025
Strange Love
19 січня, 2025