Annett

Шампунь та кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Premium Vitalizing

Всім привіт!

Хочу поділитися враженням від користування шампунем та кондиціонером Daeng Gi Meo Ri Premium Vitalizing. Продуктами бренду Daeng Gi Meo Ri користуюся вже декілька років і маю позитивне враження про них. Частіше за все брала шампунь та кондиціонер лінійки Vitalizing. Пару місяців назад побачила, що лінійка Premium Vitalizing на хорошій знижці, майже в ту саму ціну як і звичайний Vitalizing (а зазвичай вона у два рази дорожча), і вирішила спробувати.

Перш за все одразу сподобалось упаковка. Як і всі корейські шампуні і кондиціонери, вони були запаковані у плівку. Дизайн баночок дуже потішив око – золото і фіолет, і квіти – прекрасні іриси, які в моєму дитинстві чогось називали півниками)

Консистенція і аромат продуктів ідентичні до їх відповідників у простій лінійці Vitalizing. Кондиціонер має кремову текстуру, а шампунь доволі рідку.

У продуктах бренду Daeng Gi Meo Ri мені подобається, що у складі є натуральні інгредієнти. Колись користувалася Daeng Gi Meo Ri Shampoo For Oily Scalp і там у складі був ментол, і дійсно під час миття було відчуття "прохолоди і свіжості" на голові)) Так само і у цій лінійці: імбир, женьшень, полин, центелла.

Волосся після цих продуктів дійсно сяє, шовковисте і зовсім не плутається. Піни від шампуня виходить не багато, але це не заважає йому гарно промивати волосся. Можу помилятися, але мені здалося, що волосся почало рости трохи швидше)

Зустрічаю багато коментарів, що у шампунів цього корейського бренду "специфічні" запахи. На мою думку, запахи дуже приємні, ненав'язливі, мають нотки якихось трав, може саме тому і не всім подобаються, то вже дійсно справа індивідуальна.

Загалом мені сподобалася лінійка Premium Vitalizing, і якщо вона буде на хорошій знижці буду брати ще. Але за повну ціну це трохи оверпрайс. Мабуть це єдиний суттєвий недолік цих продуктів)

19 січня, 2025
Annett
19 січня, 2025