Resurfacing Retinol Serum від бренда CeraVe.
Сироватка з ретинолом для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей
Вирішивши ввести у догляд ретинол, я зупинилася на бренді CeraVe. Відгуки про цю сироватку були переважно середні. Багато хто підкреслював її слабкість на відміну від інших сироваток з ретинолом. Але це і спричинило покупку, тому що хотілося почати з чогось не агресивного і легкого. Щоб зрозуміти, чи потрібний мені ретинол. Тому, що здебільшого я користуюся сироватками з вітаміном С.
Сироватка була зовсім не агресивна, у мене не було страшно описаних (від інших дівчат) побічних ефектів у вигляді почервоніння, сухості, лущення. Тому цю сироватку можна використовувати в період знайомства з ретинолом або як у моєму випадку у весняно-літній час.
Влітку мені вистачало вмивання та сироватки (нічний догляд). Через те, що, шкіра комбінована більшого нашарування засобів їй не було потрібно. Сироватка має легку текстуру, яка легко вбирається, не залишаючи жирної або липкої плівки. А ось в опалювальний період чистої сироватки стало не вистачати, відчувалася сухість біля носа та іноді на щоках. Тому зверху закривала зволожуючим кремом від CeraVe. Невеликого шару цілком вистачало.
Якщо в ній дійсно є ретинол і вона повільно покращує шкіру (особливо для кого це потрібно), то можна купити як для легкого початку введення ретинолу або на постійній основі. У багатьох відгуках дівчатка роками користуються нею і страшенно хвалять.
В цілому, саме ця сироватка для мене виявилася просто легким зволожуючим засобом. Для весни та літа її вистачало як самостійного продукту, для осені та зими вона використовувалася під зволожуючий крем. Заявленого в описі до сироватки я не отримала, хотілося просто додати тонусу, сяйва і що вона прибрала невеликі дефекти (звужувала пори, освітлювала чорні цятки). Нічого з цього не було, але й гірше не стало. Сироватка на період випробування виступила як просто зволожуюча емульсія.
Поки що залишусь при своєму звичайному догляді. Мабуть, у моєму випадку, час для ретинолу ще не настав.
Коментарі (0)