Reshetnyk Arina

Парфyм L'occitane Neroli Orchіdee

По перше хочу сказати що я дуже люблю косметику L'occitane для тіла та їх аромати

( для обличчя мені не зайшло).

Саме з парфумів Neroli Orchіdee в мене почалося знайомство з тією маркою: спочатку була мініатюра цього аромату, а пізніше повний розмір.

Ось

Ось такий опис даного аромату я знайшла : "L'OCCITANE en Provence создал вневременной женский аромат, используя эссенцию нероли из Средиземноморья и абсолют орхидеи из Мадагаскара. Нежный и типичный для Грасса цветок апельсина расцветает весной, а орхидея, плоды которой источают нежный, ласкающий аромат, цветет осенью. Это цветочно-фруктовое сочетание дало название чувственному аромату, посвященному этим двум цветам.

Верхняя нота

Мандарин, апельсин

Нота сердца

Инжирное молоко, ландыш, нероли, персик

Базовая нота

Ирис, мускус" ©

Тепер моє суб'єктивне враження: я не чую в цьому ароматі верхних цитрусових нот, які заявлені в опису.

Для мене це насичений гіркуватий, але при цьому дуже жиночний КРЕМОВИЙ аромат.

Дуже висока стійкість.

Дуже висока насиченість : достатньо одного "пшика" що б кремовий шлейф був із вами протягом дня.

І, так як я купувала його влітку, в спеку, на узбережжі Чорного моря, почала користуватися ним активно в ту ж саму спеку, то для мене склалася стійка асоціація цього парфуму з літом, сонцем та розслабленим відпочинком.

Вацб цього аромату це коли ти прийшла з пляжу, прийняла душ, намастила зволожуючим засобом з шиммером свою засмаглу шкіру, нанесла краплю парфуму L'occitane і збираєшься йти на вечерю. Ти злегка втомлена після спекотного дню на узбережжі, і в той же час розслаблена...

Тому, котли мене не вистачає цього вайбу чи щоб посилити його - я використовую цей аромат.

При покупці я все ж таки рекомендую почати з мініатюри, з-за його дуже високої насиченості та гіркого присмаку. Цей аромат все ж таки не для всіх.

19 січня, 2025
Reshetnyk Arina
1
Підписники
0
19 січня, 2025