Agor тонік "Гідролат лай м-м'ята"
Натуральний продукт із приємним свіжим ароматом
Іноді я купую гідролати. Сфери із застосування у косметології різноманітні – для волосся, для шкіри, для масок. Особисто я люблю їх використовувати для:
- Розпилення на шкіру як освіження та зволоження (вдома або після тренування)
- Протирати шкіру ватним диском, змоченим у гідролаті (замість тоніка)
- Розводити в них маски (замість води) та обприскувати глиняні маски, коли вони починають застигати
Що таке гідролат?
Гідролат - це натуральна вода, яка утворюється в результаті екстрагування ефірної олії методом дистиляції. Звучить складно, але процес насправді простий: через квіти троянди, наприклад, пропускається пара, яка разом із тиском вивільняє з них активні речовини. Пара насичується корисними елементами, проходить через конденсатор, який охолоджує його і переводить знову в рідкий стан.
По факту, всі гідролати Agor мають багато спільного, відрізняються переважно ароматом. Але й аромат у них усіх дуже легкий. До речі, саме такий легкий аромат і має бути у гідролату, без додаткових ароматів.
Склад - mint hydrolate, lime hydrolate, gluconic acid, potassium sorbate, benzoic acid.
Загальні риси гідролатів Agor і те, за що я їх люблю:
- Натуральний склад
- Дуже легкий, приємний аромат
- Зручний флакон об'ємом 100 мл зі спреєм (такий формат зручно носити в сумочці та брати з собою у дорогу, що я завжди і роблю)
- Спрей розпорошує досить дрібно (але не туманом, все ж таки крапельками), макіяжу не шкодить таке розпилення
- Відмінно освіжають, тонізують шкіру
- Пару слів про те, чому гідролат Лайм-м'ята виявився для мене одним із найкращих серед своїх побратимів. Це його аромат! Дуже круте поєднання цитрусових нот лайма та свіжості м'яти. Причому вони наміксовані приблизно в рівних частках. Виходить шикарний свіжий аромат. Але при цьому дуже ніжна, легка.
- Виробник України
Коментарі (0)