SomovaFM

Altero №20 Libera

Altero №20 Libera

Побачивши допис Анастасія Фоміна про одни з ароматів Altero, вирішила також спробувати їх мініатюрку.
Я погано розбираюся в нотах і як воно буде звучати у композиції. Якщо бачу заявленим аромат, який мені знайом та подобається - беру на пробу. На це раз я прогадала ( нажаль не в перше 😬)

Тож ноти: Апельсиновий цвіт, Боби тонка, Білий мускус, Жасмин самбак, Лаванда, Танжерин

Гарна золотиста коробочка з чорними вставками, виглядає презентабельно. Мінімалістична скляна ковбочка із зручним золотистим металевим дозатором. Зручно будо б носити з собою у сумочці.
Нанесла парфум на руку і відразу відчула щось дуже солодко приторне, наче засахарозний мед. Колись я точно чула цей аромат. Він не легкий, не свіжий, а такий трохи душний. Однозначно не квітковий та не дівчачий, скоріш для жінок 50++. З плюсів - він дуже стійкий, хоча для мене це мінус, бо відчувала його на собі навіть після миття рук.

Почитала відгуки на сайті, треба було зробити це одразу 😅. Хтось пише що він схожий на Libre YSL, не можу підтвердити або спростувати, бо не знайома з оригіналом, проте багато нот співпадає. Хтось відмітив, що вони схожі на L'interdit від Givenchy - точно ні, бо це мій улюблений аромат, а №20 Libera його протилежність.

В асортименті Altero є багато ароматів за доступною ціною, але навряд чи буду пробувати ще якісь, бо віддає якимись старими дешевими парфумами. Але скріляночку залишу для розливу своїх повнорозмірок.

Altero №20 Libera