Як я познайомила ся з румʼянами
До вашої уваги моя маленька колекція румʼян та історія виникнення мого кохання до них (А ще багато фото та свотчі)
Поговоримо про румʼяна сьогодні.Так сталося ,що румʼяна як невідʼємний продукт в макіяжі для себе я відкрила відносно нещодавно.А саме все почалося з популярності сухих румʼян від бренду Lamel.Знайомство з румʼянами я вирішила почати з максимально нейтрального відтінку з яким як мені здавалося я точно зможу навчитися працювати.
Так у мене зʼявився 405 відтінок.Ніжний, рожево-персиковий колір,максимально природній відтінок,який чудово вписувався в мій повсякденний макіяж.Він був майже непомітним на моєму обличчі,але я частенько чула компліменти в адресу того,що у мене щось дуже красиве на щічках,а як на мене це точно показник того,що продукт гідний.
Тоді я зрозуміла,що румʼян нема чого боятися,головне не переборщити та обрати свій правильний відтінок.
І почалась єра кремових продуктів для обличчя.Тоді в моїй косметичні зʼявилися кремові румʼяна від бренду Pastel у доволі неочікуваному для мене персиковому відтінку.
Кремові продукти стали для мене справжнім відкриттям,з ними мені було багато легше працювати,вони ще більш природньо виглядали на обличчі і що найголовніше цей неймовірний персиковий відтінок дуже круто підкреслював колір моєї шкіри вцілому.
Після цього в моїй колекції зʼявився ще одні кремові румʼяна,тоді це була новинка від Bogenia в дуже красивому відтінку Cherie.
Ці румʼяна стали для мене трошки складнішими у використанні,бо вони мають більшу пігментацію та і відтінок яскравіше.Але все ж таки якийсь час в моїй повсякденній косметичці вони пробули.
Не памʼятаю коли конкретно,але бренд Lamel потішив нас новинками,а саме новими відтінками тих самих їх популярних сухих румʼян.І я обрала собі соковитий відтінок 406 Pitaya.
Купивши цей відтінок,я не розуміла як я буду його використовувати бо не дивлячись на свою красу,він мені здавався дуже дивним і зовсім мені не підходящим.Проте саме він довго був тим самим відтінком до якого активно тягнулася рука.
Є у моїй колекції ще одна рожева історія.Це кремові румʼяна Essence в 10 відтінку.Це класичний рожевий відтінок з нотками барбі.Це той продукт,якого треба зовсім трохи ,бо цей рожевий може заполонити все.
Продукт точно гідний уваги,бо він пігментований,добре тушується,але нажаль цей відтінок точно не мій,бо на мені він завжди виглядає надто рожевим.
І до вашої уваги нещодавна новинка від бренду Lamel.Це румʼяна желе в дуже соковитому тропічному відтінку 03 Dragon Fruit.
Ці румʼяна точно найдивніші в моїй колекції,бо ця текстура,формат та колір це щось неймовірне.Не дивлячись на яскравість та насиченість кольору,це саме той продукт,який зовсім непомітний на шкірі і наносячи його справді є враження наче це ти просто побув на морозі,аніж скористався косметикою.Румʼяна ці дуже швидко фіксуються,до речі в мене виходить добре їх нанести та максимально розтушувати саме пензликом,а не спонжем.Зараз це мій однозначний фаворит.
Сподіваюсь такий допис був вам цікавий,дякую за увагу і буду вдячна на лайк🥰
Коментарі (0)