Lesikat

Сьогодні про консилери-коректори

Коли справа доходить до консилерів, я завжди у пошуках того самого – щоб і маскував, і не підкреслював сухість, і тримався цілий день. Здається, я нарешті знайшла своїх фаворитів!

Почнемо:

1.Eveline Cosmetics Magical Perfection Concealer, відтінок 02 – це мій маст-хев, особливо коли потрібно швидко приховати недоліки. Він має жовтий підтон, і це рятівник для маскування червоних плям після акне. Консилер досить густий, тому його краще наносити невеликими порціями та швидко розтушовувати – інакше може схопитися на місці.Що мені дуже подобається – він не сушить шкіру, навіть у зоні під очима, і тримається весь день, не “провалюючись” у зморшки. Покриття виходить щільним, але природним, тому його можна спокійно використовувати і для точкового маскування, і для зони під очима.

2. Rimmel Lasting Radiance Concealer, відтінок 010 .

Він має легкі світловідбивні частинки, які додають шкірі природного сяйва, а ще в складі є вітамін С – приємний бонус для догляду.. Він досить щільний,але без фанатизму. Ще він економний, тож тюбика вистачає надовго.

3. Maybelline Fit Me Concealer, відтінок 15 Відтінок 15 має нейтральний підтон.Він має легку текстуру, тому добре розподіляється по шкірі. Найбільше люблю наносити його руками. У нього середнє покриття, але здатен маскувати темні кола під очима, дрібні недоліки та червоні плямки. Він не забивається в зморшки і добре тримається протягом дня.

4. Maybelline New York Instant Eraser, відтінок 05

Це любимчик інтернету,як консилер під очі. Він рожевий ,але за рахунок свого кольору гарно підлаштовується під колір шкіри. Єдиний нюанс – перед нанесенням варто добре зволожити шкіру, бо він трохи сушить. Але в іншому він дуже стійкий і чудово тримається весь день.

Якщо коротко узагальнити: всі чотири консилери мають свої плюси: Eveline і Fit Me дають хороше покриття для маскування недоліків, а Rimmel і Instant Eraser ідеально підсвічують шкіру і приховують темні кола під очима.

19 січня, 2025
Lesikat
19 січня, 2025