Tanserb

Палетка тіней Colourpop Going Coconuts

Мабуть, це одна з найбільш розкупаємих палеток у Colourpop. Її багато дівчат полюбили за універсальність відтінків.

У мене в колекції багато відтінків тіней, схожих на ті, що є в палетці Colourpop Going Coconuts. Проте це не завадило мені приєднатися до армії шанувальників цієї палетки. І навіть не дивлячись на те, що два відтінки мені не підійшли, палетка Coconuts стала для мене чудоою робочою конячкою. І на це є низка причин:

• Відмінне співвідношення ціна/якість.
  • Зручна палетка сама по собі, з великим дзеркалом, гарною засувкою, яка не псує нігті. До речі, далеко не у всіх палетках Colourpop є дзеркало
  • Відмінний вибір кольорів для денних макіяжів. У ній є всі необхідні відтінки: і для затемнення зовнішнього куточка, і для підкреслення складочки, і відтінок-гумка, і металики/шимери для акценту.
  • Матові відтінки неймовірно гарні. Вони досить м'які, але при цьому пилятьу міру.
    Тушуються просто чудово! З ними дуже легко робити макіяж. Відмінна пігментація.
  • Шимерні, металіки теж дуже красиві, насичені, блискучі. Щоправда, сипкі.
  • Підбір кольорової гами також приємний для повсякденних макіяжів. Незважаючи на те, що основна гамма тепла, все ж таки, відтінки ходові і не дуже руді.

Свотчі при денному світлі

У палетці 9 відтінків, по 0,9 г кожен. Із них 5 відтінків матових, один матовий з блискітками та три відтінки шимерні металіки.

Свотчі при штучному світлі

Shredded – найсвітліший відтінок. Трохи світліший відтінку моєї шкіри, але за фактом він зливається з тоном шкіри. У ньому є дрібні сріблясті шимерні частинки, але на шкірі їх зовсім не видно, тому цей рефіл я віднесла до матових. Цей відтінок - гумка, для пом'якшення тушовки або вирівнювання тону шкір. Я люблю, коли в палетці є такий колір.

Palm Reader. Сріблястий шимерний металік із золотавим відливом. Гарний та ніжний. У ньому шимер достатньо м’який і великими пластівцями. Набирається і на кисть, і на палець. Але він сипкий, тому краще наносити його пальцем, так він менше сипеться. Люблю цей відтінок як акцент на рухливу частину віка або у зовнішній куточок ока.

Coolada. Матовий відтінок і мій улюбленець. Це ідеальний відтінок у складку віка. Багато хто пише, що він холодний. Але, на мій погляд, це нейтральний відтінок. Ідеальна тінь у складці. Дуже легко тушкується. Добре пігментований і не сильно пилючий.

Lovely Bunch. Дуже схожий на попередній, теж матовий, але тепліший і трохи світліший. Так само дуже гарний у складку віку. Начебто ці два відтінки (Coolada і Lovely Bunch) дуже схожі. Однак, все ж таки різні. І дівчата з різним відтінком шкіри можуть із них двох вибрати свій ідеальний для складки

Coco Crush. Центральний відтінок у палетці. Як мені здавалося, він має бути зіркою палетки. Він гарний, безперечно. Це шимерний металік бежево-бронзового відтінку. М'який, наче трохи маслянистий. На палець набирається відразу добрим таким шаром при найменшому дотику до рефілу. На шкіру передається дуже пігментовано. Супер сяючий, металевий, майже фольга. Але пристойно так сипеться. Тому мені його простіше набирати пальцем. Але ось при всьому сяйві та пігментації цей відтінок не видався мені багатогранним. Просто яскравий красивий металік вдалого відтінку. Люблю його, але чекала на більше.

Shell Yeah. Матовий, із відмінною пігментацією. Але цей відтінок для мене виявився надто теплим. Він цегляний з рудувато-рожевим підтоном. Цікавий, небанальний, але точно не мій.

Get Crackin. Для мене провальний відтінок. Це матовий холодний коричнево-тауповий, м'який, шовковистий. Але все було б добре, якби в нього не поклали безліч блакитних дрібних блискіток. І ці самі блискітки при спробі розтушувати їх летять по всьому обличчю, а на віках їх немає! Якщо, звичайно, розглядати через макрооб'єктив, то поодинокі блискітки можна побачити. А в житті – вони всі радісно сяють по усіму обличчю, але не на віках. Тому цим відтінком я не користуюся

Da Coco. А цей відтінок став для мене зіркою палетки! Розкішний металік, холодна благородна зістарена бронза з безліччю найдрібніших шиммерних золотистих та фіолетових включень. При штучному світлі неймовірно красиво мерехтить золотом та фіолетом. А за денного – красива зістарена бронза. Відмінно пігментований відтінок, добре набирається як на пензель, так і на палець, але спресований трохи більше, ніж попередні два металіки, і менше сипеться Люблю його!

Nutty. Матовий темнокоричневий. Глибокий та красивий. Чудово підходить для затемнення зовнішнього куточка та для поглиблення складки, а також для малювання стрілочки. У нього чудова пігментація і він чудово тушкується. Дуже часто його використовую. Класний!

Мейк 1. Відтінок Get Crackin (той самий провальний відтінок. Матовий з блискітками, в якому блиски розсипаються по всьому обличчю) нанесений на стрілку олівця

Мейк 2. Матовий макіяж. Відтінки Shredded та Coolada

Мейк 3. Відтінки Coco Crush, Shell Yeah, Nutty

Мейк 4. Відтінки Coolada, Da Coco, Nutty

Мейк 5. Відтінки Palm Reader, Lovely Bunch

Мейк 6. Відтінок Da Coco нанесений на розтушовану стрілку

Мейк 7. Відтінки Coco Crush, Shell Yeah, Nutty

Висновки. Палетка має недоліки: сипучі шимерні металіки, жахливо сипучі блискітки в Get Crackin, занадто теплий для мене відтінок Shell Yeah. Але все одно, вона чудова! Тіні відмінної якості (балдею від пігментованих та легких у розтушовуванні матових та красивих металиків). Не дарма ця палетка – хіт у Colourpop!

20 січня, 2025
Tanserb
20 січня, 2025