Природа не наділила вас виразними бровами? Виправляємо це разом!
Моїм бровам далеко до ідеалу. Вони світлі та рідкуваті. (Олійку від Joko blend ще не починала якщо що) Але за допомогою олівця, тіней чи пудри це легко виправити. огляд засобів для створення моїх увиразнених брів.
Найперше та найпростіше - олівець.
зараз у мене Giorgio Armani Smooth Silk Brow Pencil Eyes to kill у кольорі 1.
В міру м'який. Тримається нормально. точиться - відмінно. має щіточку.
Крем-пудра Lancome Brow Densify Powder-To-Cream
Досить цікавий продукт. назва говорить сама за себе. Це і тальковий і кремовий продукт водночас. Коли щіточку витягуєш з тюбику, з неї трохи тальку (пудри) може осипатися. Але при нанесені на брови виходить м'яка і жирна лінія, ніби кремовими тінями намальована))
в мене колір 07 - chestnut
здається, він трохи затемний мені. Але оскільки це був презент до покупки - дарованому коню у рота не заглядають ))))
дуже пігментований.
тушується для мене складно.
тримається довго.
Тіні для брів Wet N Wild Ultimate Brow Kit
Особливість набору - в ньому є все необхідне: пігментовані тіні, віск, щіточка, пінцет і дзеркало (яке я не помічала перші місяці три😅)
Щоб не тягати у поїздки зайвого - достатньо взяти цей набір.
Зафіксовані воском твін тримаються краще. Без фіксації - трохи колір втрачається впродовж дня. Віск не дає "мертвої фіксації", але я цього ніколи не прагнула. Мене набір влаштовує на всі 100%.
у порівнянні з іншими засобами я більше люблю користуватись цим набором.
в мене палетка "soft brown", користуюсь темнішим кольором.
Отже, кожен з продуктів заслуговує на увагу. кожен по своєму гарний. Олівець легкий у користуванні, пудра - стійка, тіні - універсальні.
на руці зверху олівець (розтушований і лінія) , далі пудра (розтушована та лінія як наноситься); тіні (світлий та темний відтінки, нанесені пензлем).
колаж: зліва зверху брова без засобів; справа - пудра; знизу зліва тіні, справа - олівець.
при теплому кімнатному освітленні.
Коментарі (0)