Alina_Demchenko

#smilemakeupclub ОБЕРЕЖНО !!! Попахує чимось дивним

#smilemakeupclub ОБЕРЕЖНО !!! Попахує чимось дивним
#smilemakeupclub ОБЕРЕЖНО !!! Попахує чимось дивним

Бачите цю красу ?Це Byredo Rose Of No Man`s Land ноти якого майже на 80% складаються з троянди ( я якщо що обожнюю аромат троянди)

Не розумієте чому він на фото ?

Для цього вам треба перенестися у січень, у морозний вечір, коли після роботи в мене не було сил щось готовити.

Напередодні, тимчасово, в моєму житті з'явився цей аромат. Як я могла вийти на вулицю і не нанести на себе мінімум літр цієї краси?

Коли я почала підходити до виходу з під'їзду, повіяло сильним холодом. Назустріч мені йшов сусід зі своїм собакою. І чим ближче я була до виходу, тим сильніше відчувала запах, запах собачих екскрементів. Будь-яке буває, подумала я і вийшла з під'їзду. Але запах не пропав. Думаю "сходив поряд". А на вулиці темно, ліхтарі зі зрозумілих причин вимкнено. Я дійшла до снігу і давай витирати ноги, розумію ж – вступила. А мені йти в піцерію і чекати 10 хвилин, доки буде готове моє замовлення.

Так ось через кожні два метри, я активно витирала ноги, намагаючись позбавитися продуктів життєдіяльності зі свого взуття. Але все було марно. Приміщення піцерії було маленьким, і я вже готувалася до косих поглядів. Але як тільки я зайшла з вулиці - запах пропав. За ці 10 хвилин, я вже і забула про нього, але коли вийшла - сморід мене наздогнав. Всю дорогу додому я не розуміла, що сталося і лише коли зайшла до під'їзду все зрозуміла.

Byredo Rose Of No Man`s Land- так штиняє, що від того був в шоці навіть мій чоловік. Авжеж, коли я тим вечором розповідала все це - він не слухав. Але коли на наступний день ми разом вийшли до магазину, він трохи косився на мене.