Pilirina 💛💙

Клон Calvin Klein Truth?

Клон Calvin Klein Truth?
Клон Calvin Klein Truth?
Клон Calvin Klein Truth?
Клон Calvin Klein Truth?
Клон Calvin Klein Truth?

Вже писала раніше, що не страждаю парфумерним снобізмом, тож до парфумерноі лінійки Oriflame відношуся з повагою. Бо, мабуть, довго пам'ятатиму, як ще дитиною, ноги тряслися від щастя, коли на вулиці дарували яскравий каталог. А за емоціі від покупки першоі туші цього славнозвісного швецького бренду вже мовчу.

Нещодавно щось там заностальгувала і замовила "всліпу" сину-підлітку, який, в основному користується доволі-таки тяжкими, нішевими ароматами, цей скромний фланкер Glacier Air.

Справа у тому, що парфумер - Еліз Бена двічі працювала над фланкерами колекції GLACIER. Результати були приголомшливі.

Ольфакторна піраміда Glacier Air:

Неймовірна висота і п'янке почуття свободи: свіжі озонові та водні акорди аромату, як гірське повітря, вдихають у тебе силу і бажання прагнути ще вище.

Тип аромату: ароматичний, тонізуючий.

Верхні ноти: грейпфрут, м'ята перцева, листя фіалки.

Нота серця (не знаю як це): молекула Aquozone, абсолют ладанника, яблуко.

Базові ноти: гваякове дерево, сандал.

Клон Calvin Klein Truth?

Молекула Aquozone – водна нота, яка надає туалетній воді аромату чистоти та інтенсивної морської свіжості.

Тестували з сином аромат протягом тижня. Туалетна вода легка, свіжа та, здається, "до болю заїжджена". Я не перейнялася прихованим змістом нової розробки, але.. Довго ходила, принюхувалася, як собака, то до куска тканини, то до шкіри і дійшло - оте ""до болю заїжджене" - це більш легкий клон славнозвісноі жіночоі Calvin Klein Truth у старій версіі. Не новій, тій, що була у прозорому флаконі, у середині "нульових". Може, хто ще пам'ятає той аромат?

Glacier Air приємний, легкий, трохи солодкуватий, майже універсальний. Якимось благородством і особливою вишуканістю не блищить, але й зовсім на дешеву підробку не схоже. Стійкість звичайна. Спокійноо можна користуватися і прекрасній половині. Для мас маркету цілком згодиться.