Blondie_rs

#smilemakeupclub

#smilemakeupclub

Чорні губи... Хто взагалі їх придумав?...

Привітик! Сьогодні чудовий день, щоб усміхнутись, тож... розкажу закулісся усіх тих естетичних фото макіяжів.

На початку лютого я вирішила взяти участь в макіжному марафоні, і перше ж завдання було з великою кількістю мого "улюбленого" чорного. Ні... Ну я люблю чорний! Але не в макіяжі!

Аквалайнерів із собою не мала, тож прийшлось викручуватись підручними предметами: гелевою підводкою (яка вже засохла 🙈🤣), дюралайном, підводкою-фломастером і тінями.

Ой, не питайте... Намалювати тонкі лінії, та ще й чорним — жахлива морока. Дюралайн вирішив теж з мене познущатись: розчинивши засохшу гелеву підводку, він став дуже в'язким та суперприлипущим. Врешті решт, пішло ще півгодини на відмивання кісточок, поки воно все остаточно не прилипло (відтиралось лише гідрофілкою).

#smilemakeupclub

Пішла змивати макіяж. Думала, страждання з кісточками та прилипшим дюралайном — позаду. Але ні! Почала стирати чорні губи... Воно не стирається. Я давай терти, знов літр гідрофілки на себе — є, получається. Подивилась в дзеркало і в сміх. [фото на початку допису]

"Знайомтесь, Джек Горобець. Капітан! Капітан Джек Горобець!", — сказала сама до себе в дзеркалі і вирішила, що після таких викрутасів із чорним кольором це вже просто істерика 😁