Чорна Юлія ❤

#smilemakeupclub

#smilemakeupclub

Історія була давно, ще у студенські роки. Якось так сталось, що я ніколи не дружила з фарбуванням волосся: мене кілька разів фарбували подружки, а я нікого і ніколи. І от, одного разу, приходе до мене подружка з пачкою невідомо чого, і каже "зроби мені міліровку", Я лупаю на неї здивованими очима, кажу :

- Ти чі з глузду зїхала, я ж і себе то не фарбую, і на тему фарбування у мене руки "з дупи"

- Та не преживай, у аматорів завжди цікаво виходить , якщо що, я не ображусь

- ну як занаєш...

Для розуміння усієї ситуації - подруга багато років фарбувалась у чорний, і на момент нашої "рокової зустрічі" добре відросла (але власне волосся в неї теж темне, тому на момент старту в мене нічого ніде не йокнуло)

Те що таке "змивки", і взагалі, що висвітлити чорний це ще той квест, навіть для профі, ні я ні подруга навіть не замислювались.

Нашматали кухонної фольги, розвели пачку фарби за інструкцією і почали процесс. Ну так, як я "старанна людина", добре промащувала кожну прядку, а прядок ми вирішили , що нам треба побільше, так що на прикінці у мене були добре промащені корені волосся...усі (що так не треба робити , навіть не замислювались)

Витримали час.....

Що нас чекало, ви певно здогадуєтесь ))) Ми отримали білосніжні - корені і всю частину, яка в неї встигла відрости, а те що було під чорною
фарбою - висвітлилось квадратно гніздовим методом. Мали такий пятнистий перехід )))

Із хорошого :

- волосся не випало

- ми залишились подругами, і дружимо вже 18 років )

Благо, в неї знайшлась пряморука подруга, яка випрвила ситуацію за кілька днів і ця історія остаточно добре закінчилась )

Усім дякую за ваш час, що витратили на мою історію! Усім гарного настрою!