Blondie_rs

Славнозвісний Missha BB Cream

Славнозвісний Missha BB Cream

Привітик! Сьогодні я б хотіла поділитись із вами чесним відгуком на тональний сонцезахисний BB крем від Missha.

Майте на увазі, що й всі чесні відгуки об'єктивні з точки зору тестувальника. Усі ми індивідуальні, отже й продукти цілком індивідуально поводять себе на кожному.

Тональний крем придбала у меншій версії (20мл) на пробу, у відтінку 21. Холодно-нейтральний колір, який трішки втікає в сіру гаму. Зрештою, для такої порцеляни як я — це хороший колір, і поспішу сказати, що він мені навіть дуже подобався, проте...

Я очікувала трішки більшого покриття, як мінімум — можливість наслоювання. Розумію, це все ж BB, але декотрі з моїх колег по б'юті цілком запевняли мене в цьому.

Славнозвісний Missha BB Cream

Коли я використовувала його не щодня — все, немов, було гаразд. Але як тільки почала ним користуватись день в день, - почались проблеми.

Він вирішив забивати мені пори 😆

І особливо це було помітно на лобі та підборідді ("улюблені" зони для висипки). Моя нечутлива, нормальна/комбінована шкіра взагалі мало на що реагує. Але частіше за все мені забивають пори креми або сонцезахисні креми. Щось таки серед складників цієї категорії продуктівмоїй шкірі, буває, не подобається.

Тож, я його докінчила з періодичною маленькою висипкою і відклала це питання з покупкою тональних сонцезахисних кремів 😔🤓