Kizza

Порожні банки

Порожні банки

Ура, змогла таки дотягнути і не викидати банки одразу після закінчення, а зробити групове фото😂

Вони ще не закінчились, але користуватись шампунем я точно не буду, а бальзам ще трохи побуде в закромах ванної кімнати.

Про шампунь:

Обіцяє об'єм і глибоке зволоження.

Перші пару миттів голови реально дає вау ефект. Волосся приємно м'яке, зволоження і взагалі лялечка. А потім дає ефект сальних буруль. І треба робити перерву в пару тижнів, щоб знову ним можна було користуватись. Аромат сильний, квітковий, трохи приторний.

Про бальзам:

Обіцяє зволоження і блиск.

В принципі саме він особливо ніякої шкоди не робив, але враження від нього псував шампунь. Аромат злегка солодко-квітковий. Лишилось півтуби, як закінчу комплекс проти лупи - докористую.

Коли попередники підкинули свиню з сальними бурулями екстрено були куплені шампунь+бальзам для фарбованого волосся. З ними все чудово, колір на той момент вже підзмився але десь на середину банки почалась лупа 😢

Якби не вилізла така особливість з моєю шкірою голови, то я б купляла їх знову і знову. Навіть не дивлячись на те, що викликали таку реакцію я їх докористувала.

Аромат тут стандартний - пахне шампунем, в принципі багато шампунів в мас маркеті користують такі віддушки.

Цю парочку беру виключно після пофарбування і користуюсь ними аж поки не перестане змиватись колір. Великих банок мені вистачає +- на півроку (миття 1 раз на тиждень). З мінусів, на їх долю припала вагітність, тому ці панове теж викликали лупу. Я це пов'язую з гормональною перебудовою. Чому? Бо раніше вони ніяких негативних реакцій не викликали. В них єдиний мінус - важно знайти щоб були великі банки і шампуню і бальзаму одночасно.

До них ще є олійка з цієї ж серії, але вона ще не закінчилась тому про неї іншим разом 😉