Анастасія Фоміна

Для когось це вічна класика,а для мене аромат по настрою🍉

Для когось це вічна класика,а для мене аромат по настрою🍉

Цей аромат я знаю,що для багатьох є вічною класикою,яка з роками не змінюється.Моя мама наприклад фанат цього аромату,а я люблю його по настрою.Взагалі я люблю солодкі та більш тяжкі аромати,але з цим ароматом в мене іноді(раз на тиждень приблизно) стається меджик.Меін цей аромат нагадує аромат літа ,бо мікс фруктових та квіткових нот.Я чую в ньому і кавун,і якісь ягоди і квіти.Коли наносишь його одразу в ніс б'є соковитий наче свіжорозрізаний кавун,потім чуються ноти квітів і в кінці вже стає складно аромат,просто відчувається свіжа солодкість.Спирту не чутно,це дуже добре,бо не люблю коли наносиш аромат і тут спирт одразу.Стійкість доволі непогана,на одязі аромат тримається декіка днів,а на шкірі я чую його 4-5 годин.

Відмічу,що мені особисто подобається як парфуми виглядають,флакон має стильну квадратну форму з прозорими стінками через яку видно кількість аромату,яка міститься в середині. Флакон доволі мініатюрний та не вислизає з руки.І дуже мені подобається ця чорна ребриста кришка.

Аромат непоганий,звичайно як і будь які аромати може підходити не всім,але якщо ви фанат фруктових ароматів,то він вам може сподобатися.

Для когось це вічна класика,а для мене аромат по настрою🍉