YuliHrytskoff

Той випадок, коли вже при першому погляді на помаду трапляється викид позитивних емоцій!

Той випадок, коли вже при першому погляді на помаду трапляється викид позитивних емоцій!

Є такі помади, які, тільки побачивши один раз, відразу ж хочеться отримати у свою власність!) Саме так у мене було з помадою L'Oreal Paris Color Riche Shine у ​​відтінку 905 "Bae", і як тільки я побачила цей відтінок на "Мейкапі" - відразу ж замовила (в оффлайн магазинах мого міста відшукати цей відтінок було просто нереальним). А сьогодні поділюся своїми враженнями про цю помадку і з вами.

Дизайн помади дуже гарний! Я б навіть сказала – вишуканий! Футляр помади виготовлений з якісного прозорого пластику, крізь який видно металеву основу, в якій знаходиться сам стік помади. Футляр рельєфний, нагадує грані дорогоцінного каміння. Також між кришечкою та основою футляра є металева вставка золотого кольору з логотипом бренду.

На обороті футляра була приклеєна інформаційна наклейка з деякою інформацією про помаду, вона ж відігравала роль захисту від несанкціонованого відкриття, що гарантує те, що помаду ніхто до вас не відкривав і не тестував.

Ковпачок помади є невід'ємною частиною футляра, має невелике заглиблення на одній із бічних сторін, завдяки чому прилягає досить щільно, самостійно в сумочці у мене помада жодного разу не відкривалася.

На дні футляра приклеєна наклейка з номером та назвою відтінку помади, вона ж є свотчем відтінку помади.

Основа футляра металева, механізм працює справно, дозволяючи безпроблемно викручувати/закручувати назад стік помади. Правда, я намагаюся стік помади повністю не викручувати, тому що він дуже м'який і є ймовірність його зламу.

Склад помади, це, звичайно, ​​щось! Такої великої кількості компонентів (64!) в одному декоративному засобі я, чесно кажучи, зустрічаю вперше! Є у складі як компоненти синтетичного походження, і то далеко не найбезпечніші, так і натурального. Звичайно, любителям натуральної та еко косметики такий склад буде не дуже до душі! Я, звичайно, від складу теж не в особливому захваті, але якщо вже купила помаду, то продовжуватиму нею користуватися, незважаючи на "такий собі" склад.

Консистенція. Стік помади твердий, як у звичайної помади. Але він настільки приємний і податливий, що більше нагадує бальзам для губ з блискітками, ну або твердий блиск)

Текстура. Помада містить велику кількість дрібних блискіток, які зовсім не відчуваються на губах і не царапають їх.
Помада дуже насичена, середньої щільності, лягає на губи напівпрозорим шаром, рідний пігмент губ повністю не перекриває (якщо наносити помаду не дуже товстим шаром), а якщо нашарувати - пігмент перекриє, але виглядатиме некрасиво через надто велику кількість блиску.

Запах у помади дуже приємний - фруктових льодяників. Спочатку мені аромат дуже подобався, але згодом почав набридати, хоча він і зовсім ненав'язливий - але цей момент, звичайно, дуже індивідуальний.

Смак такий самий фруктовий, не гірчить.

Тепер щодо нанесення. Наноситься помада дуже легко, буквально скользить по губах, нашаровування можливе, але не потрібне)

У складочки не затікає, за контури губ не розтікається, на стику губ білу смужку не утворює - загалом поводиться більш ніж гідно!

Блискітки не відчуваються, губи не травмують.

Помада на губах відчувається дуже комфортно, зовсім не сушить, навпаки – зволожує, як бальзам для губ.

Але ось стійкість у помади трохи розчарувала - приблизно 1,5-2 години максимум і це без інтенсивних розмов і, звичайно ж, без перекусів - їх помада не витримає зовсім.

Демакіяж. Помада стирається дуже легко навіть звичайною паперовою серветкою, але я намагаюся змивати її тільки за допомогою міцелярної води, інакше залишаються блискітки, від яких потім блищить все обличчя) Якщо змивати її міцеляркою - блискіток не залишається.

У мене дана помада в красивому відтінку 905 "Bae" - напівпрозорий блиск з великою кількістю рожевих і золотистих блискіток, хоча в самому стіку помада виглядає абсолютно білою (але губи не вибілює).

При похмурій погоді або в темному приміщенні помада виглядає практично прозорою, але губи все одно дуже блистять! А ось на сонечку, або при яскравому штучному освітленні помада починає блистіти просто нереально! Дуже привертає до себе увагу!

Ну і фото, як цей відтінок помади виглядає на губах

Проте, найбільше мені подобається носити цю помаду з нюдовим олівцем по контуру. Так губи виглядають дуже пухкими та сексуальними! Мені дуже подобається!

хочу сказати, що, загалом, Губна помада L'Oreal Paris Color Riche Shine у ​​відтінку 905 "Bae" мені більш ніж сподобалася, але через невелику стійкість і хімічний склад не заслуговує статусу відмінниці. Але до покупки, звичайно, рекомендую!