Ya Yana

Варто CHI ні? Розберемо комплекс Infra

Варто CHI ні? Розберемо комплекс Infra

🔥Історія мого волосся.🔥

Ультра, мега, гіпер пряме, будь-які кучері — автоматично провал. Не пористе. Пройшло через тортури неонового червоного, а потім блонду. Зараз я руда.

Ці два місяці моє волосся жило насиченим життям. Воно почало активно відновлюватися після випадіння, викликаного стресами (всі ми знаємо чому). Сталось це без будь-яких причин. Я нічого не втирала в голову, просто чекала і вірила в його повернення. Схема така собі, але спрацювало, і тепер ви можете помітити ці чудові антенки на голові, які говорять про те, що густоту буде відновлено.

Окрім того, я повернула свій образ 2019 і пофарбувалась у рудий. Довіряю цю процедуру своїй чудовій колористці, тому була впевнена у якості фарбників. Але ж для волосся то все одно дещо стрес, який мені вдалося пом’якшити саме завдяки CHI.

На відео трошки про новий образ та стан волосся зараз.

Аромат усієї лінійки просто чудовий. Він класно звучить на волоссі, не перебиваючи парфуми. Свіжий запах салонної косметики.

Консистенція. Шампунь густий але в міру. Він добре піниться і достатньо економно використовується. Просто виливається з пляшки.

Результат. Чи це властивості шампуню, чи просто зміна догляду вплинула, але голова стала жирніти набагато повільніше. Після того, як помиєш голову два рази, є оце відчуття, наче шкіра чиста до скрипу. При цьому, волосся не перетворюється на солому, немов з нього вимили усе на світі.

Появу лупи, свербіж чи сухість шампунь у мене не спровокував. Виробник запевняє, що він підійде і для чутливої шкіри голови, адже не містить сульфатів, парабенів і глютену. Але все індивідуально, не забувайте проводити тест косметики на маленькій ділянці шкіри перед повноцінним використанням. Турбуйтеся про себе, дівчатка.

Для фарбованого. Колись я була блондинкою і точно впевнилась, що те, скільки протримається твій колір після фарбування, залежить не тільки від догляду, а й від якості води в крані. На це впливати доволі складно, то ж маємо те, що маємо. Цей шампунь рекомендують і для фарбованого волосся також. Ви можете оцінити на скільки він вимиває колір за півтора місяці за моїми відео. Перше зняте сьогодні, а на другому я одразу після фарбування. Для мене ситуація не є критичною і кольором я задоволена.

Аромат такий самий, як і у шампуню.

Консистенція. Передаю привіт усім, хто користувався кондиціонером Tigi Bed Head Dumb Blonde. Тут ми маємо приблизно ту саму історію. Щоб видавити цей густий кондиціонер, доведеться зробити пляшечку максимально сплющеною. Але потім, коли ви потрете його у руках, консистенція стане більш рідкою і його доволі просто буде нанести по всій довжині.

Результат. Коли наносиш кондиціонер, є таке відчуття, наче твоє волосся під якоюсь плівкою. А вже після змивання, воно одразу стає супер гладеньким і його просто розчісувати (як вологим, так і сухим). Кінчики стали менш сухими і майже не сплутуються. Ну і блиск, гарний такий блиск волосся, як у дівчат з реклами корейської косметики.

Аромат цього місту найменш відчутний з усієї лінійки. Він ледь вловимий, але ідентичний продуктам серії.

Консистенція. Така собі водичка з якісним розпилювачем, яку дуже просто наносити. Основна перевага цього засобу в тому, що його не потрібно змивати. Просто наносиш, розчісуєш і все.

Результат. Напевно найбільш помітний оку результат, з усієї лінійки, бо ти отримуєш його одразу. Тільки наносиш, прочісуєш волосся, і воно одразу стає сяючим та шовковистим. Окрім того, його набагато простіше розчісувати. Ще помітила одну річ. Коли часто йшли дощі, то моя зачіска виглядала, м’яко кажучи, «не дуже». При тому, що волосся не пористе, воно починало стирчати в різні боки електризуватися і бути неслухняним. Мити голову було зарано і маятися з укладкою не хотілось, то ж я просто нанесла цей міст, без надії на порятунок. Але магія відбулася і зачіска почала виглядати набагато краще.

Аромат той самий, що і у всієї лінійки, але звучить яскравіше за всіх.

Консистенція. Достатньо рідкий та прозорий. Нагадує собою олійки для волосся. У долонях легко розтирається і переноситься на волосся. Раджу наносити потроху, бо переборщити дуже просто.

Результат. Це скраб, дівчатка. Справжній рідкий шовк! Після нього волосся блискуче, м’якеньке та гладеньке. А слухняне яке) Якщо десь і лишалися сухі кінчики, вважайте, що їх вже нема. При регулярному використанні помітила, що візуально волосся стало більш густим.

Неодноразово чула відгуки, що після цієї олійки волосся стає немов неживим. Втрачається об’єм і пасма висять бурульками. Так буває, коли засіб уже віддав вам усе, що міг і вже не живить волосся, а переобтяжує його своїми активними компонентами. Гарна новина, можливо, вашому волоссю і не потрібне настільки інтенсивне відновлення. В такому випадку відставте Silk Infusion і перейдіть на більш легкі продукти, наприклад — міст.

🧡Паковання всіх продуктів екологічне. Бренд піклується про природу. Тому, після першого ж використання або навіть під час транспортування, ваші баночки можуть пом’ятися. Це легко виправити, відкривши кришку повністю, та випустивши зайве повітря. Не критично взагалі, просто попередила.

🧡Усі ці знахідки, про які я розповіла, використовуються дуже економно. Окрім кондиціонера, бо він досить густий.

🧡Пам’ятайте, що продукти, які здатні реанімувати та відновлювати, не варто використовувати як постійний догляд. Волосся може втомитися через високу концентрацію живильних компонентів і перетворитися на ті самі бурульки.

Буду рада коментарям та постараюсь бути корисною, якщо у вас виникнуть питання.