Blondie_rs

Суперстійкі помади Maybelline Superstay Matte Ink

Суперстійкі помади Maybelline Superstay Matte Ink

Всім привіт! Як ви знаєте, я з Мейбеллін не один рік, тож перепробувала безліч продуктів, декотрі з яких досі залишаються моїми фаворитами.

Сьогодні хотіла поділитися своїм досвідом та думкою про Superstay Matte ink - чи не найвідомішим продуктом бренду. А власне моє знайомство почалось ще в далекому 2018.

Одразу спішу повідомити результат свого розслідування: американський варіант ну дуже відрізняється від звичних для нас європейських. По-перше, це більший флакон; по-друге - вибиті надписи (а не наліпки); ну і останнє - це формула. Так, вона менш липка та більш велюрова. Хоча, між різними кольорами теж є невеличка відмінність.

Отож, зараз у моїй колекції 5 відтінків. Американська версія помади в мене у відтінку 10 Lover, і він досі в мене (не сваріть за 5-річний продукт, але ні текстура, ні запах - не змінились, тому нема сигналів, щоб позбутись продукту).

Отож, де ми з ним тільки не були: і на весіллі, і в гостях, і просто на прогулянці. Одразу попереджаю: жир розчиняє суперстійкі засоби, тож це не береться до уваги для провірки на стійкість. Макіяж ми змиваємо гідрофілкою, чи не так? Тож, якщо ви любите курочку - краще взяти з собою помаду🙂

Згодом у мене з'явились й інші відтінки; і тут почались претензії до комфортності формули. При нанесенні (зазвичай, наношу мінімум, щоб не залипало) відчувався дискомфорт і було враження, що вона просто не висохне. Тому, якщо у вас така ж проблема - просто прикладіть серветку та заберіть надлишок.

Щодо стійкості, 15 та 80 відтінки у мене не такі "термоядерні", як інші. Відбивались на лаваші та кружці... Тому, я не знаю; це, мабуть, як повезе з кольором та формулою. Американський - найбільш стійкий та ніколи мене не підводив, і... навіть жирне кілька раз пережив!

Отже, made in Canada/USA однозначно отримує нагороду "Найбільш стійка рідка матова помада", а наші європейські також непогані, та якби я не мала з чим порівняти... 😁

А ви пробували? Як у вас відчуття та стійкість?